Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
kamil - Śro 10 Lis, 2010 nie wiem czy Twój czy nie ale mam już za bookowany Barejka - Śro 10 Lis, 2010 pierwszy karwa bylem w piatek idzie kasa kamil - Śro 10 Lis, 2010 Nie wiem czy pierwszy czy nie. Nawet nie znam Twojego dostawcy.
Ja zamówienie złożyłem, przyjęte i tego się trzymam Barejka - Śro 10 Lis, 2010 tez zlozylem zamowienie, w koncu pod maska zacznie to jakos wszystko wygladac martin.h - Czw 11 Lis, 2010 Zamawiacie coś? Jak nie to w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć z tematu martin.h - Czw 11 Lis, 2010 Dzięki za ostrzeżenie M - Czw 11 Lis, 2010 Proszę uprzejmieBart - Czw 11 Lis, 2010 martin.h - Czw 11 Lis, 2010 wasq, jako że zostało nas dwóch, no i Loko coś wspominał o Powerflexie to zagadam w piątek z chłopakami z 4turbo za ile załatwiliby te Powerflexy.michool_vt - Czw 11 Lis, 2010 ja bym chcial przewody w naplecie i rure supersprinta, ale patrzac na terminy realizacji z poprzednich razy zastanawiam sie czy sie w to pchac martin.h - Czw 11 Lis, 2010 michool, powiem uczciwie, że jak będzie nas 4 to ja nawet w to nie wchodzę bo nie ma sensu Barejka - Czw 11 Lis, 2010 karwa ja jestem chetny na pug sporta, ale nie teraz jeszcze, teraz mam inne plany michool_vt - Czw 11 Lis, 2010 martin.h, agrii,
gdzie najtaniej kupic przewody w łoplocie? i rułe supersprinta?:)Barejka - Czw 11 Lis, 2010 Ło to chodzi?
przez intercars zapytaj koszt patrzylem cos 360 do 400 zlote
i tutaj zadzwon/napisz bo tez chyba jest dystrybutorem na pl
http://www.supersprintpolska.pl/ cena 366 zlote bruttojarek-malopolska - Czw 11 Lis, 2010
martin.h napisał/a:
wasq, jako że zostało nas dwóch
Czyli kolektor Raceland wchodzi w gre w tej paczce bo sie w koncu nie dowiedziałem ? jesli wchodzi to jest nas: 3+loko+micholl a jesli nie to dziekuje