Jacek - Śro 27 Paź, 2010 zastanawia mnie dlaczego kamerzysta nie podchodzi bliżej jak widział te sylwetki wyskakujące z kabiny..raczej się cofał wg mnieMarek23 - Śro 27 Paź, 2010
Cytat:
Marek23 napisał/a:
Myslę,że nie był to zamach,ale na bank ruscy coś tam zjeb.ali. Dlatego dla mnie decyzja,żeby oddac śledztwo ruskim była debilna.
w sumie to chyba nie była decyzja. oni musieli to śledztwo zacząć, zwlekali jednak z przekazaniem dowodów, przetrzymywali dokumentację sekcji zwłok przez 5 miesięcy(!),
nie zabezpieczyli miejsca katastrofy. I jeśli do tego przypomnicie sobie metody działania Rosjan (Putina) przeciwko Czeczenom czy np Litwinience ( http://wyborcza.pl/1,86738,3747752.html ) to ciężko uwierzyć że nie mataczyli albo nie maczali w tym palców.
To był wybór. Z tego co wiem w 1993 podpisaliśmy umowę traktującą o katastrofach samolotów wojskowych, w sensie,że jeśli ruski sie u nas rozbiją to współuczestniczą w śledztwie i na odwrót. Oczywiście znaleźli sie tacy co stwierdzili,że to był samolot cywilny Żenada i wstyd.KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
Jacek napisał/a:
zastanawia mnie dlaczego kamerzysta nie podchodzi bliżej jak widział te sylwetki wyskakujące z kabiny..raczej się cofał wg mnie
bo to był flash mob, wszystkie postaci na filmie to aktorzy Z.F. Skurcz. Kazik biegał w czerwonej kurtce.Jacek - Śro 27 Paź, 2010
KonradMK napisał/a:
Jacek napisał/a:
zastanawia mnie dlaczego kamerzysta nie podchodzi bliżej jak widział te sylwetki wyskakujące z kabiny..raczej się cofał wg mnie
bo to był flash mob, wszystkie postaci na filmie to aktorzy Z.F. Skurcz. Kazik biegał w czerwonej kurtce.
dziękuję, już wszystko jasne..zgłoś się po pomukBad-i - Śro 27 Paź, 2010 czy ten holenderski filmik to ten odnosnik to yt ? bo ten link juz nie dzialaKonradMK - Śro 27 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
czy ten holenderski filmik to ten odnosnik to yt ? bo ten link juz nie dziala
musisz mieć zainstalowanego silverlighta - instalka jest też w tym linkuBad-i - Śro 27 Paź, 2010 tak tak juz mam, ale to tez jest chyba raczej film oparty na jakis tam materialach goscia z Krakowa. Ale OK zobacze to skomentuje KonradMK - Śro 27 Paź, 2010
Bad-i napisał/a:
tak tak juz mam, ale to tez jest chyba raczej film oparty na jakis tam materialach goscia z Krakowa. Ale OK zobacze to skomentuje
wprost nie mogę się doczekać wuju
to nie jest film pokazujący jakieś tam tajne nieznane materiały. to po prostu spojrzenie z zewnątrz, tak jak w latach PRL-u gdzie wszędzie na świecie ludzie wiedzieli co się dzieje a tylko u nas jakby inna rzeczywistość obowiązywała.M - Pią 29 Paź, 2010 http://www.youtube.com/wa...ayer_embedded#!
dobry material, miller miszcz w udzielaniu konkretnych odpowiedzi Bonczek - Pią 29 Paź, 2010 Ostatni jakiś pierdolony się w radiu wypowiadał, że cała ta akcja z ziomem który zabił typa z PIS, to wina Jarka