dla mnie niepojęte jest to jak można jeszcze wspierać polityka, który twierdzi że nie pamięta kampanii wyborczej bo był na prochach
mistrz, tylko w Polsce
To jest mały pikuntas, ale to ze otwarcie mówi, że opierdolił swoim wyborcą manianę, na miękko robiąc ich w bambuko to dopiero jest hit Ja rozumiem ze politycy klamią, ale zeby publicznie sie przyznawać do tego, ze cały wizerunek z kampanii i każde zdanie bylo zmyślone, tylko po to zeby wygrać wybory i żadnej zmiany nie bylo i nie bedzie to juz ciekawa sprawa M - Pią 15 Paź, 2010 Jak wam się podoba taki cytat:
I czy się z tym zgadzacie ogólnie?M - Pią 15 Paź, 2010 Proponuje Ci Piotrze lekturę:
w temacie tego co tak codziennie Cię mierzi.
http://bernardo.salon24.p...a-i-manipulacjiPiTT - Pią 15 Paź, 2010 ja bym nie wierzył w to
a tak na marginesie to chyba doskonale zdajesz sobie sprawę o czym Jaro mówił i kogo miał na myśli
"ja z tym panem nie chcę mieć nic wspólnego" o prezydencie wybranym w demokratycznych wyborach hehehe to jest kot, przekot
zresztą o czym my dyskutujemy, przecież otwarcie mówią o konieczności odsunięcia od władzy Komorowskiego, Tuska itd. itp.M - Pią 15 Paź, 2010 anjas - Pią 15 Paź, 2010 albo "jeszcze Polska zwycięży"?
Z kim? Z Polską? Ja to niestety rozumiem tak, że mamy tą dobrą "prawdziwą" Polskę, która kiedyś zwycięży, i tą złą, "POpapraną", "Komoruską" itd..., która jest obecnie u władzy.
Poza tym to powoływanie się na krzyż, na Jana Pawła II... dla mnie żenada.Janusz - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
:)
czekam na odpowiedz na moje pytanie, które nie jest zaczepka tylko parafrazą.PiTT - Pią 15 Paź, 2010 Andrzeju, nie denerwuj się M - Pią 15 Paź, 2010 Tekst Panowie tekst...
jest czystym przykładem tego co dzieje się w dzień w dzień w tv.PiTT - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
Tekst Panowie tekst...
jest czystym przykładem tego co dzieje się w dzień w dzień w tv.
chcesz nam powiedzieć że salon24.pl nie jest stronnicze?
z całym szacunkiem, ale nigdzie nie ma tak zmasowanego ataku skierowanego w strone PO jak na ultra prawicowych serwisach tego typu, jeszcze niezależna.pl też wiedzie w tym prym
(notabene na prawdę łebska nazwa)qbica - Pią 15 Paź, 2010 Janusz, dobre pytanie i jestem ciekaw odpowiedzi jezeli padnie...Anonymous - Pią 15 Paź, 2010 i tak się właśnie kończy świat,
nie hukiem ale skomleniemJanusz - Pią 15 Paź, 2010
M napisał/a:
Tekst Panowie tekst...
jest czystym przykładem tego co dzieje się w dzień w dzień w tv.
czyli mam wieżyc tekstowi który jest zamieszczony gdzieś tam w necie i napisany prze niewiadomo kogo?? Pzreciez to mogł napisac sam Kaczynski,.
Sory ale akurat internet i tego typu publikacje są najmniej wiarygodnym źródłem informacji.... Ponieważ taki tekst może napisać i zamieścić absolutnie każdy, do tego takich tekstów będzie milion, każdy przeczący poprzedniemu..
To jest to Twoje pewne i rzetelne źródło informacji ??bizon - Pią 15 Paź, 2010
ja sie nie zgadzam, uwazam, ze jedyne co uratuje w zakresie podatkowym polske, to likwidacja kompletnie wszelkich ulg i wprowadzenie prostych jak konstrukcja cepa przepisow podatkowych.
wtedy:
1. nie bedzie pola do oszustw
2. bedzie mozna ograniczyc administracja, ktora przejada budzetowa kaseanjas - Pią 15 Paź, 2010
Cytat:
ja sie nie zgadzam, uwazam, ze jedyne co uratuje w zakresie podatkowym polske, to likwidacja kompletnie wszelkich ulg i wprowadzenie prostych jak konstrukcja cepa przepisow podatkowych.
wtedy:
1. nie bedzie pola do oszustw
2. bedzie mozna ograniczyc administracja, ktora przejada budzetowa kase