Bonczek - Nie 10 Kwi, 2011 Ahahaha ale śmiesznie wygląda lalka z gębą putina Maciusiowy - Nie 10 Kwi, 2011 widzisz, a nie grzmisz...
straszne, jak niektórzy mają mózgi wyprane...po.jeby PiTT - Nie 10 Kwi, 2011 ciekawy kiedy rodziny zdecydowanie powiedzą żeby zaprzestali tej szopkiMaciusiowy - Nie 10 Kwi, 2011 aczkolwiek model bardzo dobrze wykonany Michał - Nie 10 Kwi, 2011 biere wałek i jade napierdalać miatoPiTT - Nie 10 Kwi, 2011 na tvn24
kamera nagrywa pochód
idzie jeden typ i zakrywa obiektyw łapą... jak się wstydzi ryja pokazać to niech w torbie plastikowej chodzi na łbie
za chwile idzie kolejny lamus, pokazuje faka i zakrywa obiektyw... co to koorwa jest?!?!
państwo w państwie, aż żal dupę ściska jak się widzi tych prymitywów w tv
a to jest dzień który powinien należeć wyłącznie do rodzin ofiar, nikogo więcej
na Boga, czy ten prymitywny naród nie potrafi nic uszanować? Bad-i - Nie 10 Kwi, 2011 PiTT, żadna taka sytuacja nie miała miejsca. To był fotomontaż TVNu - nikogo z PiS tam nie było....Bart - Nie 10 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT, żadna taka sytuacja nie miała miejsca. To był fotomontaż TVNu - nikogo z PiS tam nie było....
czekam na eMaJakarti - Nie 10 Kwi, 2011 a ja czekam na chwile kiedy ktos powie do wszystkich WYP IERD ALAC
i wtedy bedziemy mieli 312 000km2 ciszy i spokoju. i jak ktos bedzie chcial sie wyloozowac to zapraszamy do POLSKI.
serio czasem mam wrazenie, ze Polacy nie nadazaja za rozwojem i Polski i swiata. szkoda.. najgorsze, ze nawet jak zobacza troche innego skrawka ziemi to ich zachowanie wcale sie nie zmienia. po prostu jestesmy w duzej mierze niereformowalni.
wstydem jest powiedziec: nie rozumiem albo co to znaczy. nie mozna sie o nic spytac a tym bardziej wysluchac drugiej strony. oczywiscie kazdy wszystko wie. rozumiem emocje ale szacunek tez jest daleko w hierarchii wartosci. szkoda gadac.. napijmy sie.
poza tym w ogole jest mi jakos przykro.. no i tak wylewam żale.
ps. clio dobrze napi rda la i daje duzo radosci. to taki moj usmiechoWywoływacz Bad-i - Nie 10 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
Bad-i napisał/a:
PiTT, żadna taka sytuacja nie miała miejsca. To był fotomontaż TVNu - nikogo z PiS tam nie było....
czekam na eMa
będzie pomook dla mnie ? Jakarti - Nie 10 Kwi, 2011 nie ma juz pomukow.Bad-i - Nie 10 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
nie ma juz pomukow.
za to ze napisalem ze to TVN a nikt z PiSu - M na bank mi da martin.h - Nie 10 Kwi, 2011 Polska dla Ślązaków... tzn. Niemców Konrad - Nie 10 Kwi, 2011 Forum straciło połowę swojego uroku, jeżeli nie można dostać pomuka. Przywróćmy pomuki !!!! Nie pozwólmy mniejszości rządzić ! Jakarti - Nie 10 Kwi, 2011 nie pozwolili...
i konrad1 zniknal