To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

Jakarti - Nie 08 Maj, 2011

to teraz ja
tradycyjnie juz dziekuje bardzo za organizacje Maciek! :) mistrz impreza. baaaardzo lubię lublin ale ulęż jest 100x lepszy :)

dzien sie zaczal zabawnie/tragicznie od klepniecia Michała. zawracałem w Rykach na szybko i nie wiedziałem, ze podjechal tuz za mnie, a patrzylem tylko czy z cos nie jedzie :) w zasadzie u mnie ryska, u Michala 3 ryski. naprawiamy.

co do toru to miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistrzostwo :)
przejechalem sie ze STFanem i raczej sie zgadzalismy co do uwag - dziekuje :)
przejechalem sie z Wroblem i powiedział, ze w zasadzie bez wiekszych bledow :)

jedzilem od 9 do 15 po 1, max 2 kolkach, opony spisaly sie wysmienicie. cos mi zawias nakurfia :) Pitt - TAK nakurfiam Clio :) myslalem o tym jak pojechaliscie juz i poprawilem czas :) btw. Macius, u mnie chyba bylo 2:22:8 :) seryjne kolo jak widac dziala.. nie chcialbym sie narzucac ale chyba warto zrobic tabele z podziałem na oponki, tak jak zawsze.
Januszek,
ile miales przed zalozeniem slicka? :)

Bizą.. wlasnie pozniej Cie szukalem ale nie widzialem :/
ja przejechalem sie u Rasty - ZUO! :) u Januszka - pelną kurfa non top.. boki, hamulce w zakrecie.. all in 1 i u Drone'a w Seju - gibie sie solidnie ale napina dobrze :) sa emocje.

foteczki od Magdy, której bardzo tutaj chcialem podziekowac :D :*
https://picasaweb.google.com/sphynxcat86/UEz_8_05_2011#
i filmik "z ręki" mozna sie zrzygac ale widac jak bylo :)

ps
w drodze powrotnej cos STRASZNIE zaczelo walic przy dohamowaniu i serio sie przestraszylem, ze wlasnie rozpadly sie tarcze albo odkrecily wszystkie sruby.. sprawdzilem pozniej wszystko no i wszystko na swoim miejscu... poki co, odpukac jest git ale trza ebdzie to ogarnac.. moze cos w zawiasie.. albo piasta.. lozysko.. nie wiem :(

pss
MEGA impreza. chyba tylko na swoim 1 lublinie tyle jezdzilem. dzisiaj do ostatniej chwili.. glowny blad to zbyt wczesne hamowanie.

do zoba!! :)

Lejek - Nie 08 Maj, 2011

PiTT, A jak ja poprosze to znajdą sie jakies foty ze mna w ruchu ? :D
Rasputin - Nie 08 Maj, 2011

pP napisał/a:
co za silnik w fieście mk2?

Seryjny 1.6 na gaźniku o mocy katalogowej 96ph.

roj - Nie 08 Maj, 2011

PiTT napisał/a:
dobra, to mam jeszcze 2 ;)

dzięki, dzięki
szkoda, że nie było za bardzo okazji pogadać, ale ilość osób z okolic bliższych i dalszych jest spora, można kiedyś jakby się udało ustalić dogodny termin się zderzyć na symboliczne piwko gdzieś (ale najlepiej nie dłużej niż do 3 - 4 rano :faja: )

Stf - Nie 08 Maj, 2011

ja tylko chciałbym dodać, że Wróbel mocno zaznaczył że Nasza grupa była na prawdę mocną. robi tych upalań sporo ale tutaj był pod wrażeniem Waszej skuteczności więc tym bardziej panowie - respect! Wiadomo jaki czas pyknął ctr rajdowy ?
PiTT - Nie 08 Maj, 2011

Lejek napisał/a:
PiTT, A jak ja poprosze to znajdą sie jakies foty ze mna w ruchu ? :D

no niestety nie ma, widocznie jak tam poszliśmy pod zieloną budkę to nie jeździłeś :/

Jaka, to było luźnie pytanie co do napinania, mi się po prostu wydaje że takim autem jak masz nie jedziesz na 100% tylko max 70-80, ale skoro mówisz że pojechałeś na 100 to git :D
rozmawialiśmy o tym kiedyś i bywa tak że czasami po prostu żal wjechać furą w opony czy wypaść na zielone, więc nie ciśniesz po oporze
na filmie zupełnie nie widać tego co czuć podczas jazdy, albo pojechałeś tutaj zapobiegawczo
opony mijane na milimetry, tak jak podczas jazdy z Mikanem... tego na filmie nie widać ;D
nie to że się przypierdzielam, ale wydaje mi się że jakbyś wsiadł w swoje auto tylko do upalania, którego Ci nie szkoda to byś pojechał dużo lepiej

Kamill - Nie 08 Maj, 2011

To teraz ja - dzieki wszystkim za dobrą zabawę, wyjeździłem sie sporo i podszlifowałem umiejętności, jedna z lepszych imprez, auto przetrwało, nowy kubeł trzyma jak rzep :)
Cieszyłem sie że poprawiłem czas o 6s, ale jak zobaczyłem tabele to musze jeszcze troche popracować nad wynikiem ;D

PiTT - Nie 08 Maj, 2011

dajcie info w opisie czasów jaka opona
nie zmieni to czasów, ale będzie jasność

Yarko - Nie 08 Maj, 2011

u mnie łyse R1R
PiTT - Nie 08 Maj, 2011

dla mnie mistrz czas kolegi w 130 konnym mx5, 2:24 seryjnym autem na seryjnej oponie :D
Stf - Nie 08 Maj, 2011

Jaka leciał top tego auta na serii oponie - ja jestem pod wrażeniem jak seria nawet nie F1 się zachowuje. korekta czasu oczywiście mozliwa ale niewielka - bardziej dopieszczanie kilku sekcji niż poprawa błędów - tak na max z 2sek raczej. miejscami było 110% nie odczuwałem zahamowań o których piszesz PiTT.
PiTT - Nie 08 Maj, 2011

Stf napisał/a:
Jaka leciał top tego auta- ja jestem pod wrażeniem jak seria nawet nie F1 się zachowuje. korekta czsu oczywiście mozliwa ale niewielka - bardziej dopieszczanie kilku sekcji niż poprawa błędów. miejscami było 110% nie odczuwałem zahamowań o których piszesz PiTT.

no to git :)
powinieneś pojechać każdym autem jako kierowca i wtedy zrobić tabelę z możliwościami każdego auta :)
słyszałem że w pożyczonym evo miałeś 2:08 a właściciel 2:10, prawda to? ;D

ps. myślałem że Jaka pojechał tak jak kiedyś mówił, że mu szkoda... widocznie ostatnie przygody w serwisie spowodowały zmianę nastawienia do auta :rotfl:

Jakarti - Nie 08 Maj, 2011

PiTT,
film nic nie oddaje. raczej chcialem sobie po prostu nagrac przejazd. czas na tym filmiku pewnie byl granicach 2:26 wiec raczej normalnie.

Januszek dojechales?!

roj - Nie 08 Maj, 2011

Cytat:
dajcie info w opisie czasów jaka opona

u mnie uniroyal rainexpert... mientko tłoszke :wall:

Kamill - Nie 08 Maj, 2011

U mnie przód fulda tył chiński lider w produkcji opon ROADSTONE - ale nie wiem czy to marka czy model :rotfl: Opony 100% cywilne.
BTW wrzucajcie wiecej fotek jak ktoś cos ma