To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pimp my motorbike

Janusz - Czw 03 Lip, 2014

ja słyszałem ze skrzynia musi być AT ;/

ale po ki pieron prawko na crossa... to i tak nie ma świateł wiec nie zarejestrujesz (chyba ze enduro) :P a jak się niebiescy zainteresują to skręcasz w pierwsze pole i nara..

M - Czw 03 Lip, 2014

Było AT ale będzie to i to
Walle - Czw 03 Lip, 2014

Kenet napisał/a:
Może nie do końca motorbike, ale nakoorwiałem wczoraj szatańskim narzędziem - Yamahą Raptor 660. Sportowy quad napędzany tylko na tył - takie BMW wśród quadów. 55 koni, 5 biegów. Bałem się wbijać wyżej niż 3 bo już miałem pełną zbroję. Na 1szym i 2gim sprzęt idzie na dwa koła xD Jeździłem po szutrowych drogach, łąkach, krzakach, aż się zagrzebałem na torfowisku...

Obrazek

Z pomocą przyjechał ziomek na crossie i po udanej akcji załączyła mi się nieśmiertelność. Zaatakowałem prawie pionową ścianę porośniętą trawą i zabrakło mi 0,5 m żeby przednie koła zarzucić na płaskie, po czym sieknąłem przewrót w tył razem z quadem. Na szczęście sprzęt jest lekki, postawiłem na koła i dalej ogień, ale już pod trochę mniejszą ścianę ;D

Mistrz maszyna, strach w sumie tym jeździć, ale adrenaliny po 2 godzinach jazdy starczy mi chyba na tydzień. No i zakwasy takie w całym ciele jak po ostrej siłowni. Ziomki cały rok tym latają, w zimę po jeziorach podobno mega zabawa, a parę km od domu mają tzw. "małą Finlandię" - 10 km szutrowej drogi szerokiej na 10 metrów z łukami, pagórkami i wszystko widoczne. Ogólnie bajka, polecam spróbować ;D

Nie personalnie do Ciebie, ale nienawidzę kładów i kładowców. Przynajmniej tych, których spotkałem, czy to w podwarszawskich okolicach, czy to na Mazurach (też Warszawka). Wieś, buractwo i chamstwo.

- zazwyczaj brak jakichkolwiek zasad
- zazwyczaj brak kasku, oświetlenia, strój dyskotekowy - koszulka polo z postawionym kołnierzykiem, krótkie spodenki, wysoka biała skarpeta, obuwie NIKE
- naqrwianie po chodniku
- naqrwianie po szosie z wyprzedzaniem na trzeciego aut osobowych
- naqrwianie z dzieckiem przed sobą, oboje bez kasku
- naqrwianie po drogach spacerowych na pełnej qrwie
- bezmyślne niszczenie przyrody

Przepraszam, ale się straszliwie zdenerwowałem.

Anonymous - Czw 03 Lip, 2014

nie,moze byc manual
pcs - Czw 03 Lip, 2014

to ja od razu mam rade na tani fajni sprzet - kupujecie jakis lekki skuterz silnikiem leader 125cc 4t, moze byc nawet zajechany motor. Do tego kit malossi 209cc za ok 1300zl + wieksze dysze gaznikow. I macie bezproblemowe 21 koni ktore sie bardzo fajnie zbiera.
M - Czw 03 Lip, 2014

Ile to może na gotowo kosztować?
Myślałem o jakiejś hondzie 125cc po prostu

was79 - Czw 03 Lip, 2014

honda pcx125 - nowa w salonie 10-12kzł
Bart - Czw 03 Lip, 2014

PCX ma to do siebie, że pali jak 50cc - pewnie nie więcej niż 3 litry :>
Prosty, niewydumany skuter do miasta, osiągami (na tle innych, mocniejszych 125tek) szału nie zrobi, ale zawalidrogą na pewno nie jest.

Kamill - Czw 03 Lip, 2014

O i ma duże koło, zawsze się zastanawiałem czemu u nas popularne są skutery na małych kołach, a wszędzie na południu (gdzie skuterów od zatrzęsienia) takich na małym kole prawie się nie spotyka.
M - Czw 03 Lip, 2014

Kurna gdyby nie odwozenie dzieci rano to by byla niezla opcja :rotfl:
Bart - Pią 04 Lip, 2014

http://youtu.be/p3koj9BvYrU
Bonczek - Sob 05 Lip, 2014

:rotfl:
Janusz - Sob 05 Lip, 2014

Bart napisał/a:
http://youtu.be/p3koj9BvYrU

to jest świetna produkcja :D jaram sie !!

Święty - Wto 08 Lip, 2014

no to teraz będzie się gadało że 125 to dla gejów motorki :P
pcs - Wto 08 Lip, 2014

co do PCXa za 12tys to odpowiednik kymco kosztuje 6tys, a za 13tys to jest k-xct 300i, ktory juz jest solidnym popierdalaczem