e tam... pomylonyłem to za to płacę i tyle. furę się poskłada i atakujemy dalej. skądś to znasz?
oj znam i to nawet dobrze, chyba dlatego mi tak szkoda bo wiem co to znaczy no chyba ze masz wuj hajsu i Cie to je.bie Kamill - Sob 11 Sie, 2012 wróciłem. Prosto z tortu na wesele do Siedlec. . Wyjezdzilem się aż mi dyfer puścił olej pum - Sob 11 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
no chyba ze masz wuj hajsu i Cie to je.bie
jakby miał to bym evo jeździł a nie focusem żeby taniej było . gdzieś z tyłu głowy mam że takie historie mogą się zdarzać i tyle. stało się... trzeba poskładać samochód jak najszybciej.WuRC - Sob 11 Sie, 2012 Wypad mega - dzięki dla Bonczka za organizację, pod tym względem było bardzo OK (kiedy powtórka ?? ), oraz dla całej ekipy za cacy towarzystwo.
Mój pierwszy wypad Szrotem na upalanie po suchym, w związku z czym przez większość czasu było to kaleczenie, mam wrażenie, że dopiero pod koniec jazda układała mi się jako-tako.
Januszek idzie jak zły, aż żałuję, że nie wsiadłem na prawy.
Drone napisał/a:
- kolega w srebrnym Type-S daje radę
+1
Pum, mam nadzieje że uda Ci się szybko poskładać furę. Miałeś niezłego niefarta
Z ciekawostek - padła mi klima, mimo że jej nie włączałem M - Sob 11 Sie, 2012 trwa noncy obchod toru EmerytRs2 - Sob 11 Sie, 2012 wypijcie moje zdrowie
ja wypije Wasze Kamill - Sob 11 Sie, 2012
M napisał/a:
trwa noncy obchod toru
Uważaj bo przodem wynosi Chloru - Sob 11 Sie, 2012 Dojechany do domu. Organizacja zacna, słuszna oraz naukowa. Miło było poznać ekipę upalaczy i szyderców zefir - Sob 11 Sie, 2012 Nie przesadzajcie że tak moj civic "type-s" leciał, z mojej perspektywy dużo walki , mało efektywności , dziś byłem na końcówce moich pilot sportów niestety Chloru - Sob 11 Sie, 2012 zefir, dawałeś radę. Szkoda, że incydent przeszkodził w przejeździe szkoleniowym, next time. Stf - Sob 11 Sie, 2012 zazdroszcze okrutnie. mega!
ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurwa !!!!
wesele jakies pierdol.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic.... Panowie moze zrobmy biben cos w stylu polnoc - poludnie ?roj - Sob 11 Sie, 2012
Stf napisał/a:
ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurcze !!!!
wesele jakies popsuty.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic....
OSTRZEŻENIE FORUM:
włączyło Ci się już 30 % Emeryta w poście.
M - Sob 11 Sie, 2012
Stf napisał/a:
zazdroszcze okrutnie. mega!
ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurcze !!!!
wesele jakies popsuty.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic.... Panowie moze zrobmy biben cos w stylu polnoc - poludnie ?
Nie ma sensu dzielic Podzialy sa w internecie
A miejsce do spotkania bardzo dobre jesli to miales na mysli Stf - Nie 12 Sie, 2012 Podzial napinkowy musi byc coby mobilizacje pobudzic. a co !
Co innego Vodka Spot. wlasnie tego niektorzy odroznic nie moga. A to inny grunt przeciez. Tym samym - zaluje ze brak czasow bo pohejtowalbym z checia a tu materii brak
pozdro od " nocy z renata "was79 - Nie 12 Sie, 2012 Swoją drogą Kielce, to fajna opcja, bo Krak, W-wa, Łuć, Szlonsk ma po ok. 150 km dojazdu