To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Kielce 2012

Janusz - Sob 11 Sie, 2012

pum napisał/a:
e tam... pomylonyłem to za to płacę i tyle. furę się poskłada i atakujemy dalej. skądś to znasz? ;)

oj znam i to nawet dobrze, chyba dlatego mi tak szkoda bo wiem co to znaczy ;D no chyba ze masz wuj hajsu i Cie to je.bie :rotfl: :rotfl:

Kamill - Sob 11 Sie, 2012

wróciłem. Prosto z tortu na wesele do Siedlec. :rotfl: . Wyjezdzilem się aż mi dyfer puścił olej :jupi:
pum - Sob 11 Sie, 2012

Janusz napisał/a:
no chyba ze masz wuj hajsu i Cie to je.bie :rotfl: :rotfl:

jakby miał to bym evo jeździł a nie focusem żeby taniej było ;) . gdzieś z tyłu głowy mam że takie historie mogą się zdarzać i tyle. stało się... trzeba poskładać samochód jak najszybciej.

WuRC - Sob 11 Sie, 2012

Wypad mega - dzięki dla Bonczka za organizację, pod tym względem było bardzo OK (kiedy powtórka ?? :> ), oraz dla całej ekipy za cacy towarzystwo.
Mój pierwszy wypad Szrotem na upalanie po suchym, w związku z czym przez większość czasu było to kaleczenie, mam wrażenie, że dopiero pod koniec jazda układała mi się jako-tako.
Januszek idzie jak zły, aż żałuję, że nie wsiadłem na prawy.
Drone napisał/a:
- kolega w srebrnym Type-S daje radę :>

+1

Pum, mam nadzieje że uda Ci się szybko poskładać furę. Miałeś niezłego niefarta :wall:

Z ciekawostek - padła mi klima, mimo że jej nie włączałem ;D

M - Sob 11 Sie, 2012

trwa noncy obchod toru :)
EmerytRs2 - Sob 11 Sie, 2012

wypijcie moje zdrowie :*
ja wypije Wasze :faja:

Kamill - Sob 11 Sie, 2012

M napisał/a:
trwa noncy obchod toru :)

Uważaj bo przodem wynosi :)

Chloru - Sob 11 Sie, 2012

Dojechany do domu. Organizacja zacna, słuszna oraz naukowa. Miło było poznać ekipę upalaczy i szyderców :rotfl: :devil:
zefir - Sob 11 Sie, 2012

Nie przesadzajcie że tak moj civic "type-s" leciał, z mojej perspektywy dużo walki , mało efektywności , dziś byłem na końcówce moich pilot sportów niestety :(
Chloru - Sob 11 Sie, 2012

zefir, dawałeś radę. Szkoda, że incydent przeszkodził w przejeździe szkoleniowym, next time. :faja:
Stf - Sob 11 Sie, 2012

zazdroszcze okrutnie. mega!

ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurwa !!!!

wesele jakies pierdol.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic.... Panowie moze zrobmy biben cos w stylu polnoc - poludnie ?

roj - Sob 11 Sie, 2012

Stf napisał/a:
ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurcze !!!!

wesele jakies popsuty.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic....

OSTRZEŻENIE FORUM:
włączyło Ci się już 30 % Emeryta w poście.
:faja:

M - Sob 11 Sie, 2012

Stf napisał/a:
zazdroszcze okrutnie. mega!

ja obecnie niestety "bo mnie mamcia bije za calowanie" - nosz kurcze !!!!

wesele jakies popsuty.gonbongo . a tak chcialem z poludniem sie w stawce ustawic.... Panowie moze zrobmy biben cos w stylu polnoc - poludnie ?

Nie ma sensu dzielic :) Podzialy sa w internecie :)
A miejsce do spotkania bardzo dobre jesli to miales na mysli :)

Stf - Nie 12 Sie, 2012

Podzial napinkowy musi byc coby mobilizacje pobudzic. a co ! :)
Co innego Vodka Spot. wlasnie tego niektorzy odroznic nie moga. A to inny grunt przeciez. Tym samym - zaluje ze brak czasow bo pohejtowalbym z checia a tu materii brak :(
pozdro od " nocy z renata :) "

was79 - Nie 12 Sie, 2012

Swoją drogą Kielce, to fajna opcja, bo Krak, W-wa, Łuć, Szlonsk ma po ok. 150 km dojazdu