Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 mam dil z cieciem na myjni i zajebisty wosk na autku, wszystko po nim spływa po prostu na srebrnym nie widać syfu, w przeciwieństwie do czarnego pP - Czw 02 Lip, 2009 ..gdzie ta myjnia?
jeszcze raz witaj i do zobaczenia na szlaku, drodze, łące, w windzie, na korytarzu..gdziekolwiek
ps. spadam do domu..
ps2.pamiętaj, że srodkowa winda jest najszybsza..106 - Czw 02 Lip, 2009 konserwowales juz podwozie? jak nie to zrob to przed zima bo w przedniej prawej
podluznicy masz juz spora dziure... szkoda to zostawic na zime
poza tym ladne auto i.... witam Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 ja się w niej ostatnio zaciąłem
To nic ze w Płocku , może zorganizujesz jakieś darmowe mycie dla klubu za free ?? M - Czw 02 Lip, 2009 A ty nie niby jesteś z klubu?
I W Płońsku a nie PłockuAnonymous - Czw 02 Lip, 2009 w Płońsku kolego mam dil tylko z cieciem a nie z właścicielem więc pewnie by się zdziwił zobaczywszy taką kolejkę do darmowego mycia Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 Widzisz eM jak ja dbam o klub , nawet bym wam darmowe mycie w Płocku załtwił anjas - Czw 02 Lip, 2009 czesc smalec
sorry, że nie odpisałem na maila, ale załatwiłem wpuszczenie na forum
Jak założysz jakiś temat a ja się w nim wypowiem to daj "pomógł" - takim przyciskiem po lewej stronie na dole. To taka swiecka tradycja u nas na forum.
Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 to tutaj na forum trzeba wpuszczenie załatwiać? nie wystarczy być posiadaczem hothecza? anjas - Czw 02 Lip, 2009
smalec napisał/a:
to tutaj na forum trzeba wpuszczenie załatwiać? nie wystarczy być posiadaczem hothecza?
wiesz, bez flaszki się nie obeszło. Musiałem postawic pół litra odpowiedniej osobie...
ale nic, to... nie ma o czym mówić .Anonymous - Czw 02 Lip, 2009 no to jestem Twoim dłużnikiem M - Czw 02 Lip, 2009 Andrzej wyręczył Cie z klekania do miecza anjas - Czw 02 Lip, 2009
smalec napisał/a:
no to jestem Twoim dłużnikiem
no nie da się ukryć Loko - Czw 02 Lip, 2009 Tak, a "pół litra" o którym pisał anjas to się stawia w pozycji na kolanach przed prezesem , więc wyobraź sobie jak bardzo się poswięcił robiac to za Ciebie