i nawet działają... co jest rzadkością w tych preludach! strick - Pon 31 Sie, 2009 Jak jest takie fajne,jak za niska cene, to ja bym brał
Najważniejsze, ze Tobie sie podoba anjas - Pon 31 Sie, 2009
strick napisał/a:
Jak jest takie fajne,jak za niska cene, to ja bym brał
Najważniejsze, ze Tobie sie podoba
Podoba to za dużo powiedziane. Z zewnątrz wygląda paskudnie, szrocisko z wyglądu, ale mechanicznie wydaje się OK. Sprzedaje znajomy mojego sąsiada i powiedział wszystko co i jak.
Chciałbym mieć coś czym mógłbym się bezstresowo pouczyć jeździć po torze.
A tu trafia się taka honda więc się zastanawiam Mick - Pon 31 Sie, 2009 kup honde i sprzedaj mi CLIO!
PieQt - Wto 01 Wrz, 2009 e tam, już się mocno zamortyzowało więc ja chętnie fakturę przejmę
bierz hondę, na co dzień będziesz śmigał scenikiem, a od święta hondą ... no i oczywiście sprzedasz clio w dobre ręce M - Wto 01 Wrz, 2009 Andrzeju Pralka bedzie wymagala troche wkladu na tor bo niestety to auto strasznie ryje przodem,
a tak to spoko.anjas - Wto 01 Wrz, 2009 co masz Maciek na myśli? Zawias?
Jeśli negocjacje cenowe się powiodą i ją kupimy to od razu wylatuje wszystko co zbedne ze środka. Oczywiście zastanawiałbym się też nad akumulatorem na tył i przewodach w oplocie, ale to już dalsza historia Maciusiowy - Wto 01 Wrz, 2009
anjas napisał/a:
Oczywiście zastanawiałbym się też nad akumulatorem na tył i przewodach w oplocie, ale to już dalsza historia
nie zapominaj o odcince i jej kluczowym znaczeniu w motorsporcie M - Wto 01 Wrz, 2009
anjas napisał/a:
co masz Maciek na myśli? Zawias?
Jeśli negocjacje cenowe się powiodą i ją kupimy to od razu wylatuje wszystko co zbedne ze środka. Oczywiście zastanawiałbym się też nad akumulatorem na tył i przewodach w oplocie, ale to już dalsza historia
Tak glownie zawiasMarek23 - Wto 01 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a:
1. k-mart pisze ze musisz zalozyc haldexa
2. eM mowi ze bez kompresora nie ma sensu honda jezdzic (lepiej BMW)
3. Stf wskazuje na za mały negat w kołach
4. Saxorulez juz zamawia walki CC
5. Marek23 woli EVO VI (ktorym klepie Kajetana)
Skąd ma Szeja kasę na starty Civiciem w Pzm? Ze sprzedaży części do A-grupowego 106
Anjas, clio sprzedasz?anjas - Wto 01 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Anjas, clio sprzedasz?
nie, na razie na pewno nie.bizon - Wto 01 Wrz, 2009
Cytat:
i nawet działają... co jest rzadkością w tych preludach!
dopoki sie nie zepsuja
kolega zostawil auto na 2 tygodnie zima pod blokiem i juz nie dzialaly Jacek - Wto 01 Wrz, 2009 no to na grubo, 3 fury każda do czego innego, bier, zawsze możesz się potem go pozbyć KonradMK - Wto 01 Wrz, 2009 w preludzie jest bardzo ciężki przód, tył z kolei nic nie waży, bardzo ciężko jest utrzymać się takim czymś w zakręcie. tak jak eM napisał - ryje przodemPiTT - Wto 01 Wrz, 2009
KonradMK napisał/a:
w preludzie jest bardzo ciężki przód, tył z kolei nic nie waży, bardzo ciężko jest utrzymać się takim czymś w zakręcie. tak jak eM napisał - ryje przodem
mówisz opierając się na doświadczeniu z air ridem?
helloł, to zawieszenie nie jest do zapierdzielania tylko do lansu