Cartoon - Czw 03 Wrz, 2009 Jak widać mój STek tam parkuje Więc kartę da się jednak załatwić strick - Pią 04 Wrz, 2009 Karwa...
Moja dziewczyna kupiła micre, ale z jednym kluczem...
Co sie okazło, dorobienie klucza bedzie kosztowało 820 zł
Bo klucz jest razem ze sterowaniem alarmu...
Macie pomysł jak to taniej załatwic?martin.h - Pią 04 Wrz, 2009 Raczej nie do obejścia, chyba że wyłączysz w kompie Immobilaizer.
A pytałeś w ASO ?strick - Pią 04 Wrz, 2009 Przeciez podałem cene wyzej klucza.kubas - Pią 04 Wrz, 2009 a po co jej drugi klucz ? martin.h - Pią 04 Wrz, 2009
strick napisał/a:
Przeciez podałem cene wyzej klucza.
Napisałeś, że dorobienie tyle kosztuje, ale nie napisałeś że w ASO
Jeśli to cena z ASO to sprawdz zakłady co dorabiają klucze, oni mogą dorobić każdy klucz, dla nich to nie problem, nawet Ci go zaprogramują.PieQt - Pią 04 Wrz, 2009 do ubezpieczenia strick - Pią 04 Wrz, 2009 Ale tam jest jeszcze sterowanie alarmem...anjas - Pią 04 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
do ubezpieczenia
do ubezpieczenia nie potrzebny... trzeba tylko zadeklarować, że masz jeden. I tak ubezpieczą rasta - Pią 04 Wrz, 2009
anjas napisał/a:
do ubezpieczenia nie potrzebny... trzeba tylko zadeklarować, że masz jeden. I tak ubezpieczą
Dokładnie kubas - Pią 04 Wrz, 2009 http://www.rpt.pl/ panowie prośba ! zagłosujcie w konkursie na najładniejszy ciągnik będą pomuki ! Po wejsciu na strone pojawi sie baner.strick - Pią 04 Wrz, 2009 Ale na który głosowac?Maciusiowy - Pią 04 Wrz, 2009 "spuścisz powietrze - oszczędzisz paliwo i ochronisz glebę" Barejka - Pią 04 Wrz, 2009
Maciusiowy napisał/a:
"spuścisz paliwo - oszczędzisz glebe i ochronisz powietrze"
na co glosowac? kubas - Pią 04 Wrz, 2009 na co chcecie