Bart - Pią 03 Lip, 2009 ja tam lubię smalec (smalca?) Mick - Pią 03 Lip, 2009 już prałem po tym wodowaniu i walnięciu staruszki.
generalnie i tak dobrze wyszło, bo całe wnętrze w glonach i mule było...
a te białe plamy to od ....... yyyyy.... mleko mi się rozlało
zarcik Jacek - Pią 03 Lip, 2009 smalec...hmm, tak tłusto...
helołpP - Pon 06 Lip, 2009 tak btw honda od tamtego czasu (4 dni) dalej stoi w jednym miejscu!! Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 od dzisiaj już tylko hondą będę jeździć bo drugie auto wczoraj poszło pod młotek... Mick - Pon 06 Lip, 2009 gratuluje sprzedaży paska
radyjko w tygodniu, tak jak się umawialiśmy.pP - Pon 06 Lip, 2009 ctr ruszony! tzn przestawiony o 180 stopni Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 i nawet go parę godzin nie było i się trochę przejechał Ty stawiasz auto za kerfurem?Vlodarsky - Wto 07 Lip, 2009
smalec napisał/a:
i nawet go parę godzin nie było i się trochę przejechał Ty stawiasz auto za kerfurem?
jak przyjeżdżam do Pawła na ruchanie to też tam stawiam samochódMick - Wto 07 Lip, 2009
Vlodarsky napisał/a:
smalec napisał/a:
i nawet go parę godzin nie było i się trochę przejechał Ty stawiasz auto za kerfurem?
jak przyjeżdżam do Pawła na ruchanie to też tam stawiam samochód
włodziowi się humorek wyostrzył odkąd wszedł w małżeństwo Vlodarsky - Wto 07 Lip, 2009
Mick napisał/a:
włodziowi się humorek wyostrzył odkąd wszedł w małżeństwo
bizon - Czw 09 Lip, 2009 hehe, ale spam
w ramach przywitania sie - jestem pawel.
jezdze od 5 lat japonska technologia, szkoda tylko, ze taka powolna.
wyscigi na cwierc mili mi sie znudzily, teraz szukam e-mocji w zakretach. i zobaczymy co z tego wyjdzie Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 Siema , Witam , Masz siostrę ??