KarQ - Nie 06 Wrz, 2009 Ja znam baty o niższym kursie
Tylko że 70tyś to trochę pracochłonne Mick - Nie 06 Wrz, 2009 hyhy anajs wiem, ze Pralka się nie nadaje na codzienne wojaże, ale po to masz przecież Senic-a
70 tysi to ja daje za Cuprę anjas - Nie 06 Wrz, 2009
Mick napisał/a:
70 tysi to ja daje za Cuprę
w życiu bym nie dał!
cupra nie skręca Mick - Nie 06 Wrz, 2009 ale przynajmniej zrobiła kułka na Radomiu pełną piz.dą a nie jak Clio
70 tys za cupre też troche droho...
chyba muszę poważnie pogadać z Morganem... M - Nie 06 Wrz, 2009 Mick ja Cie widze w focusie RSMick - Nie 06 Wrz, 2009
eM napisał/a:
Mick ja Cie widze w focusie RS
najgorsze jest to, że ja sam już nie wiem w czym ja się widze Anonymous - Nie 06 Wrz, 2009
Mick - Nie 06 Wrz, 2009 i za rok ode mnie kupisz? Anonymous - Nie 06 Wrz, 2009 jak już ubrudzisz siedzenia i oflokujesz wnętrze to spoko 106 - Wto 08 Wrz, 2009 o fuck... Peugeot 106 200KM (na samym dole)
A może to się odbudowywuje to 106 Maxi ,które Marcin Mucha rozwalił, już chyba z 4 lata temu, na bodajże Elmocie.
chyba nie. bo swego czasu na rallycarsforsale.net bylo do sprzedania maxi muchy.
bylo w jednym kawalku i nie bylo to 4 lata temu. dodatkowo nadwozie + srodek
lacznie z klatka (nie piersiowa) mucha mial srebrny.Anonymous - Wto 08 Wrz, 2009 Mucha miał białe wnętrze i klatke.A ten srebrny kolor to mogła być tylko folia.Samochód kupił od Peugeot Sport Polska i wtedy było w takich barwach jak ten na zdjęciu.Nie twierdze ,że jest to ten konkretny egzemplarz ,ale może być