Pozdro dla wszystkich i Rasty, który podlinkował na innym forum wasz portal i stąd się tu znalazłem
PS. Zapomniałem dodać, że auto jest na sprzedaż. Mało ma wspólnego z seryjnym autem i dlatego trzeba dla niego miłośnika i zapaleńca. Dla zwykłego pożeracza km odradzam!
Plany:
- program jak da radę to okolice 350PS i 500NM (Ukeje już na tyle ponoć stroją)
- sprężynki - 25mm
- dystanse
- może jakaś alcantara na deskę jak Rasta da dobrą cenę
Żadnych wydechów, itp.! Za stary już na to jestem... Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 CZesc RSSSS
Oj zaraz sie zacznie...... Gaydek - Pią 17 Lip, 2009 Witam wszystkich nowych a Ciebie RSSSS szczególnie .
PS. Kod lakieru Ultimate Green znaleziony, zapomniałem dać Ci znać a znajoma Puma jest już pomalowana .Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 Nic się nie zacznie, o niczym nie będę dyskutował
Wybór fordów wynika nie tylko z obiektywnych przesłanek.
Wolałbym Porsche Turbo pP - Pią 17 Lip, 2009 witojcie nowi!! witoj RS!! i pamiętaj.. z fordem na tym forum jest niezwykle ciężko! Anonymous - Pią 17 Lip, 2009
pP napisał/a:
witojcie nowi!! witoj RS!! i pamiętaj.. z fordem na tym forum jest niezwykle ciężko!
Wiem, ford gówno wort
Ale damy radęVlodarsky - Pią 17 Lip, 2009 witam RSSSSS i resztę też. Fajny ten Focusszymlorek - Pią 17 Lip, 2009 Cześć RSSS
Miałem okazje oglądać Foke na rakietowej
oprócz oczywistej oczywistości - mocy, także strona wizualna robi wrażenie..
Witaj na pokładzie leon - Pią 17 Lip, 2009 bry wszystkim nowoprzybylym CHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009 Witam nowoprzybyłych.
Mam nadzieje ze Wasza obecność na forum nie skończy się skandalem