Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 Witam wasze zacne towarzystwo po dlugich bojach z rejetracja na tym forum wkoncu sie udalo a woze sie peugeotem 106 1.6 xsipP - Pią 17 Lip, 2009 hej, foty foty fotyAnonymous - Pią 17 Lip, 2009 Nie rozumiem waszego slangu...
Co znaczy zamienić na sport?
Co do foki to z zewnątrz niewiele się zmieniło. Maska i dokładka karbon i tylnie lampy LED.Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 narazie jedna, jak bede mial wiecej jakichs lepszych fot to wkleje
pP - Pią 17 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
ktoś jeździł fokusem to lepiej zrobi jak zajmie się sportem. np. bieganiem!!!
ps. to jest sport, clio sport
Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 A po co miałbym zamieniać na wolniejsze?
Myślałem, że może chodzi o zamianę na EVOX, czy STi. anjas - Pią 17 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
A po co miałbym zamieniać na wolniejsze?
ale podobno mniej się psuje pP - Pią 17 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Myślałem, że może chodzi o zamianę na EVOX, czy STi.
to hita zapuściłeś Jacek - Pią 17 Lip, 2009 dzień dobry
RSSSS napisał/a:
Nie rozumiem waszego slangu...
Co do foki to z zewnątrz niewiele się zmieniło. Maska i dokładka karbon i tylnie lampy LED.
tak to znaczy sport...martin.h - Pią 17 Lip, 2009 EvoX tylko w wersji RS, a STI jest fajne dopóki nie trzeba mierzyć kompresji
CHRZANEK - Pią 17 Lip, 2009 Where is 4ty cylinder ??Barejka - Pią 17 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
EvoX tylko w wersji RS, a STI jest fajne dopóki nie trzeba mierzyć kompresji
a to wykres kompresji myslelem ze to wykres z hamowni, widac ze STI jedzie momentem martin.h - Pią 17 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Where is 4ty cylinder ??
Po wynikach z 3, czwarty już był zbędny Barejka - Pią 17 Lip, 2009 qbicaxsi, witaj widzisz wkrecilem Cie do bractwa lambda lambda RSSSS, witaj u mnie po wsi jezdzi taki jak Twoj tylko ze bity, pamietam jeszcze jak z 5 lat temu go malowali u mnie na wsi Anonymous - Pią 17 Lip, 2009 Fakt, kilka sztuk bitych zostało ściągniętych ze Szwajcarii.
Łatwo poznać bo do naprawy ludzie używali zwykłych "grilli" a w Rsie były trochę inne.