To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Misiek_lbn - Śro 16 Wrz, 2009

http://moto.wp.pl/kat,484..._wiadomosc.html
przód z peżota, wlot z dupy, upodobnione do subaru...
ohyda !! :/

Anonymous - Śro 16 Wrz, 2009

wobraźcie sobie że koledze zepsuł się pug106, 1.4 75 km - rocznik 97, pakiet sport.
Objawy: przerywa, czasem gaśnie, nie kręci się powyżej 4-4,5 tys obrotów
Sprawdzone: brak błędów na kompie, sprawdzone wszystkie czujniki, masy,przewody, luz zaworowy, ciśnienie paliwa, wydech, świece kable itp. dosłownie wszystko co mogło się zepsuć. Cały dzień poszukiwań i dalej chodzi jak chodził...
Naprawa: przyje.bałem z pięści w kompa, naprawa natychmiastowa :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Kocham francuzy z włoską elektroniką :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Barejka - Śro 16 Wrz, 2009

AndreXSi, lekarz francuzki ;D
siema - Śro 16 Wrz, 2009

AndreXSi napisał/a:
Naprawa: przyje.bałem z pięści w kompa, naprawa natychmiastowa

Zimne luty. W podobny sposób dziadek leczył telewizor. W razie gdyby rozbolała Cię ręka, pamiętaj że lutownica potrafi załatwić sprawę raz/zawsze.

siema napisał/a:
Zimne luty.

Też tak myślę. Tak btw to wie ktoś jak rozebrać kompa magneti marelli? na siłę można? ;)

Barejka - Śro 16 Wrz, 2009

AndreXSi, odpinasz wtyczke i tam masz chyba dwie male srubki od spodu chyba je odkrecasz z poku tez odkrecasz i odginasz wkolo wszystkie zagiecia na rancie jest ich z 10 pozniej powoli zdjemujesz obudowe i jestes w Niej ;D
Michał - Śro 16 Wrz, 2009

Cytat:
z poku tez odkrecasz

jajebie
spadłem z krzesła !!
kolega oskara !!

gdyby tam były jakies śrubki to bym nie pytał...
zapewne piszesz o kompie boscha

Barejka - Czw 17 Wrz, 2009

AndreXSi, kom MM masz w kolo blaszki zagiete srubki tez sa ale ich sie raczej nie odkreca nie pamietam juz jak to robilem, w kazdym badz razie odginasz blaszki i opudowa schodzi
Michał - Czw 17 Wrz, 2009

oputofa
M - Czw 17 Wrz, 2009

makarony to profesjonaliści :rotfl:
Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009

Barejka napisał/a:
AndreXSi, kom MM masz w kolo blaszki zagiete srubki tez sa ale ich sie raczej nie odkreca nie pamietam juz jak to robilem, w kazdym badz razie odginasz blaszki i opudowa schodzi

:wall: NIE MA żadnych śrubek ani zagietych blaszek
wygląda jak ten: http://www.allegro.pl/ite...er_silnika.html

Qukie - Czw 17 Wrz, 2009

nox napisał/a:
PieQt napisał/a:
nox - gadamy o tym samym, ale o dwóch różnych rzeczach ;D

OC przechodzi, chyba że kupujący zrzekł się, AC tak jak ja naisałem

sory namiesząłem ... :D

Ale interesuje mnie temat przenoszenia składki od poprzedniego właściciela PZU twierdzi że jest nowa ustawa od lipca tego roku i składka od poprzedniego właściciela przechodzi bez dopłat , oczywiście juz kolejna jest kalkulowana wg zniżek nowego właściciela. Znów Warta ma inne zdanie , gdzie można potwierdzić takie informacje ?

Też się tym interesuję gdyż kupiłem nowego furacza i jak poszedłem do Hestii (zakład poprzedniego właściciela) to miła babeczka powiedziała mi, że mam prawo i mogę jeździć z jego ubezpieczeniem pod warunkiem wożenia przy sobie umowy kupna auta. Gdy zapytałem o re-kalkulację to powiedziała, że nie trzeba nic kalkulować. Jak przyjdzie do zapłaty drugiej raty, to mogę zapłacić tyle samo ile zapłacił by poprzedni właściciel. Czyli jednym słowem całe ubezpieczenie bez problemu przechodzi na nowego właściciela i nie podlega ponownej kalkulacji ani dopłat. Dziękuję :)

nox - Czw 17 Wrz, 2009

czyli w końcu jak jest mam trzaskać babke z Warty ?? czy jeszcze czekac ??
Mick - Czw 17 Wrz, 2009

nox napisał/a:
czyli w końcu jak jest mam trzaskać babke z Warty ?? czy jeszcze czekac ??

możesz ją trzaskać, bzykać, piepszyć, zerżnąć, wyjeb.ać... co Ci się tylko podoba :)
możesz ją nawet piłować :)
;D