To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Janusz - Czw 04 Lut, 2010

i nie ma abs'u ;d imo ładnie L) ale drogę miał zamknięta czy szedł na palę ??
szymlorek - Czw 04 Lut, 2010

Janusz napisał/a:
i nie ma abs'u ;d imo ładnie L) ale drogę miał zamknięta czy szedł na palę ??

W informacjach do filmu jest coś o zimowych testach, pozatym sądząc jak odwaznie idzie raczej ma pewnośc co do braku ruchu na drodze.. chyba żeby nie :rotfl:

Janusz - Czw 04 Lut, 2010

szymlorek napisał/a:
W informacjach do filmu jest coś o zimowych testach, pozatym sądząc jak odwaznie idzie raczej ma pewnośc co do braku ruchu na drodze.. chyba żeby nie :rotfl:

no tez mi sie tak wydawało, ale chciałem sie upewnić, bo on młody i mógł iść na pałę :)

Misiek_lbn - Czw 04 Lut, 2010

w komentarzach jak wół pisze że kolce :)
Anonymous - Czw 04 Lut, 2010

Misiek_lbn napisał/a:
w komentarzach jak wół pisze że kolce :)

jest Napisane ;D

Bonczek - Czw 04 Lut, 2010

<marta> słuchaj, jestem załamana
<marta> bartek, wiesz mój chłopak umówił się ze mną w kawiarni
<marta> przychodzę, a on siedzi z poważną minią i zanim zdążyłam się z nim przywitać on wyszedł
<marta> podchodzę do stolika a tam koperta, a w niej karta i tam pisze że z nami koniec ;/
<chomik> jest napisane.

:rotfl:

qbus - Pon 08 Lut, 2010

wczoraj w Myślenicach urzadzilismy sobie taki mini trening, probe przyczepnosci na sliskim, pojawilo sie 18 aut z okolicy w tym 5 4x4 (GT, STi, Evo VII, S3 i Olaf Malm Civiciem 4x4) trasa byla banalnie prosta, skladala sie z 5 nawrotow, 2 prostych i 2 slalomow. przegralem z tesciem w Saxofonie 1 miejsce w gen o 7 sek (po 1 przejezdzie byla to tylko sekunda roznicy ale na drugim zabardzo sie napalilem) pierwsze 4x4 dopiero 5 w gen 1 sek za młodym (z ktorym w koncu 5 wygralem :D )

ot taka mila towarzyska zabawa... ale 5 po raz kolejny sie spisala :)

kubas - Pon 08 Lut, 2010

Gratulacje qbus, dobrze że teścia puściłeś przodem ;D
a zderzaka coraz mniej :D heheheh
jaka guma w r5 ?

qbus - Pon 08 Lut, 2010

Nokian W

na sniegu poezja, nie jezdzilem chyba na tak fajnie wgryzajacej sie w snieg oponie (bez kolca) :)

kubas - Pon 08 Lut, 2010

Bardzo fajnie wygląda ta guma.

Robie rozpoznanie co założyć do siebie na przód w przyszłym roku.

qbus - Pon 08 Lut, 2010

Jeszcze 4 fotki z czwartku, zrobilismy sobie maly trening w Dobczycach, trasa skladajaca sie w 2 miejsach z nawrotu, reszta to predkosci rzedu 50-90 km/h... super zabawa, ja zrobilem ok 30 km na ostro po sniegu, wszyscy sie wybawili, nie obylo sie bez ofiar :)

michool_vt - Pon 08 Lut, 2010

chrupek II !!

bizon - Pon 08 Lut, 2010

Cytat:
Nokian W

opony.com twierdza, ze W jest wycofywana, zastepuje ja W+ na zupelnie innej mieszance. ciekawe czy nie popsuja :)
a upalansko fajne, tez bym tak pofruwal nieoficjalnie :/

ade - Pon 08 Lut, 2010

ja sobie z kumplem w e30 328 zrobilismy male upalanko w piatek:D

serpentynki w alwernii i w chorowicy... bylo czarno/slisko, momentami naprawde szybko i ogolnie zajebiscie:D:P

ogolnie e30 okrutny masakrator.. co prawda raczej szybciej astra sie przemieszcza po sliskich winklach, ale mysle, ze zeby pojechac e30ka tak szybko jak moj kumpel to chyba bym ze 3 lata trenowac, a potem i tak nacpany czy cos jechac:D:P

jako ciekawostka na prostej z e30 2,8 193km mniej wiecej rowno ze wskazaniem na nie trzymajacego serii zloma :rotfl:

speed555 - Pon 08 Lut, 2010

W sobotę w tarnowie odbyła sie 1 eliminacja imprezy o nazwie SnowDrift:) organizowana przez AMK Tarnów.

Trasa po dużym placu, nawet fajna tylko było bardzo slisko i nie moznabylo jechać na kolcu więc prędkosci nie duze (tylko w jednym miejscu zapinałem IIIbieg na krótkiej szóstce)

Zająłem 2 miejsce w klasie i 4 w generalce (na 25 załóg)

Aha jechałem swoim drugim hothatchem - SCS Rally :)

ps. sory za oklejenie ale samochod nie dawno kupilem juz tak oklejony i czekam aż sie troche ociepli zeby go przekleić:)

jak ktos chetny na start to w najbl. sobote kolejna eliminacja i w nastepna sobote ostatnia.
tutaj wiecej zdjec, wyniki itp.: http://www.amktarnow.com/...show_all&no=325