Janusz - Czw 04 Lut, 2010 i nie ma abs'u imo ładnie L) ale drogę miał zamknięta czy szedł na palę ??szymlorek - Czw 04 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
i nie ma abs'u imo ładnie L) ale drogę miał zamknięta czy szedł na palę ??
W informacjach do filmu jest coś o zimowych testach, pozatym sądząc jak odwaznie idzie raczej ma pewnośc co do braku ruchu na drodze.. chyba żeby nie Janusz - Czw 04 Lut, 2010
szymlorek napisał/a:
W informacjach do filmu jest coś o zimowych testach, pozatym sądząc jak odwaznie idzie raczej ma pewnośc co do braku ruchu na drodze.. chyba żeby nie
no tez mi sie tak wydawało, ale chciałem sie upewnić, bo on młody i mógł iść na pałę Misiek_lbn - Czw 04 Lut, 2010 w komentarzach jak wół pisze że kolce Anonymous - Czw 04 Lut, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
w komentarzach jak wół pisze że kolce
jest Napisane Bonczek - Czw 04 Lut, 2010 <marta> słuchaj, jestem załamana
<marta> bartek, wiesz mój chłopak umówił się ze mną w kawiarni
<marta> przychodzę, a on siedzi z poważną minią i zanim zdążyłam się z nim przywitać on wyszedł
<marta> podchodzę do stolika a tam koperta, a w niej karta i tam pisze że z nami koniec
<chomik> jest napisane.
qbus - Pon 08 Lut, 2010
wczoraj w Myślenicach urzadzilismy sobie taki mini trening, probe przyczepnosci na sliskim, pojawilo sie 18 aut z okolicy w tym 5 4x4 (GT, STi, Evo VII, S3 i Olaf Malm Civiciem 4x4) trasa byla banalnie prosta, skladala sie z 5 nawrotow, 2 prostych i 2 slalomow. przegralem z tesciem w Saxofonie 1 miejsce w gen o 7 sek (po 1 przejezdzie byla to tylko sekunda roznicy ale na drugim zabardzo sie napalilem) pierwsze 4x4 dopiero 5 w gen 1 sek za młodym (z ktorym w koncu 5 wygralem )
ot taka mila towarzyska zabawa... ale 5 po raz kolejny sie spisala kubas - Pon 08 Lut, 2010 Gratulacje qbus, dobrze że teścia puściłeś przodem
a zderzaka coraz mniej heheheh
jaka guma w r5 ?qbus - Pon 08 Lut, 2010 Nokian W
na sniegu poezja, nie jezdzilem chyba na tak fajnie wgryzajacej sie w snieg oponie (bez kolca) kubas - Pon 08 Lut, 2010 Bardzo fajnie wygląda ta guma.
Robie rozpoznanie co założyć do siebie na przód w przyszłym roku.qbus - Pon 08 Lut, 2010 Jeszcze 4 fotki z czwartku, zrobilismy sobie maly trening w Dobczycach, trasa skladajaca sie w 2 miejsach z nawrotu, reszta to predkosci rzedu 50-90 km/h... super zabawa, ja zrobilem ok 30 km na ostro po sniegu, wszyscy sie wybawili, nie obylo sie bez ofiar michool_vt - Pon 08 Lut, 2010 chrupek II !!
bizon - Pon 08 Lut, 2010
Cytat:
Nokian W
opony.com twierdza, ze W jest wycofywana, zastepuje ja W+ na zupelnie innej mieszance. ciekawe czy nie popsuja
a upalansko fajne, tez bym tak pofruwal nieoficjalnie ade - Pon 08 Lut, 2010 ja sobie z kumplem w e30 328 zrobilismy male upalanko w piatek:D
serpentynki w alwernii i w chorowicy... bylo czarno/slisko, momentami naprawde szybko i ogolnie zajebiscie:D:P
ogolnie e30 okrutny masakrator.. co prawda raczej szybciej astra sie przemieszcza po sliskich winklach, ale mysle, ze zeby pojechac e30ka tak szybko jak moj kumpel to chyba bym ze 3 lata trenowac, a potem i tak nacpany czy cos jechac:D:P
jako ciekawostka na prostej z e30 2,8 193km mniej wiecej rowno ze wskazaniem na nie trzymajacego serii zloma speed555 - Pon 08 Lut, 2010 W sobotę w tarnowie odbyła sie 1 eliminacja imprezy o nazwie SnowDrift:) organizowana przez AMK Tarnów.
Trasa po dużym placu, nawet fajna tylko było bardzo slisko i nie moznabylo jechać na kolcu więc prędkosci nie duze (tylko w jednym miejscu zapinałem IIIbieg na krótkiej szóstce)
Zająłem 2 miejsce w klasie i 4 w generalce (na 25 załóg)
Aha jechałem swoim drugim hothatchem - SCS Rally
ps. sory za oklejenie ale samochod nie dawno kupilem juz tak oklejony i czekam aż sie troche ociepli zeby go przekleić:)