anjas - Wto 13 Paź, 2009 Marek, nie samymi samochodówkami człowiek żyje
Na PS3 polecam Buzz'a - zajebisty na towarzyskie spotkania.
Możesz pograć w UFC, poobijać wirtualne ryje, albo w Fight Night (tu są podzielone zdania, ale ja uwielbiam grać po sieci).
Z innej beczki całkiem fajnie gra się w Civilization Revolution.
Jeśli grałeś kiedyś w Diablo na PC to może Ci się spodobać Sacred2.
No i oczywiście Call of Duty - osobiście polecam 4 część, ale 5 też jest całkiem OK. Po sieci zamiata!
W sumie dobrych gier jest sporo... No ale jeśli nastawiasz się na wyścigi to jednak zostaje na razie Xbox i Forza Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009 A Greed ? Albo jakiś Colin PiTT - Wto 13 Paź, 2009 w UFC taka grafika jest?
http://www.youtube.com/watch?v=XLDxwMv9uC8
jak tak to jadę kupić Vlodarsky - Wto 13 Paź, 2009 MASAKRA fajne
i tak powinno być też w samochodówkach płynność i taka naturalność a nie sztuczne spowolnione ruchy...zefir - Wto 13 Paź, 2009 si, grafa w UFC Jest naprawde dobra pP - Wto 13 Paź, 2009 qbus - Wto 13 Paź, 2009 vlodarsky jest grid, 2 czesci dirta itp. nowy nfs... ale jakiegos szalu nie ma... ja ze swojej strony polecam pierwszego dirta... dosyc fajna zabawaanjas - Wto 13 Paź, 2009 Pepe, ja mam nadzieje, ze takie klocki usuna z pelnej wersji. Przy odpaleniu demo jest napisane, ze gra zawiera jeszcze bledy k-mart - Wto 13 Paź, 2009
anjas napisał/a:
Pepe, ja mam nadzieje, ze takie klocki usuna z pelnej wersji.
Watpie, fizyki nie oszukasz.zefir - Wto 13 Paź, 2009 ale kod programu tak k-mart - Wto 13 Paź, 2009 to mial byc zart.....mial bycKamilbike - Śro 14 Paź, 2009 Mnie niszczy to cofanie czasu Niby fajne na wyscigi gdzie trzeba jechac srylion okrazen, ale bez sensu ze mozna np cofnac przy wyscigu na 2-3 okrazenia No i fakt, to dachowanie takie troche lipsztykowe, w F2 juz lepiej bylo rozwiazaneodbicie od bandy Marek23 - Śro 14 Paź, 2009
anjas napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
Czy było tu gdzieś coś o GT 5 Prologue ?? co o niej myślicie ? dają ją do zestawu z PS3...
było, moim zdaniem ładna grafika, całkiem fajne prowadzenie samochodów (coś jak w forza seryjne fury) ale tak naprawdę to nuuuudaaaaa, nic się nie dzieje. Mało samochodów, mało tras, nie ma modyfikacji. Prologue to takie demo pełnej wersji, na którą czeka się już 3 lata i nie wiadomo kiedy będzie. A że ludzie nie mogą się doczekać to sprytne Sony i Polyphony sprzedają demo jako prawie pełnowartościową grę.
Jak chcesz Mareczku to mogę Ci pożyczyć, bo i tak w to nie gram.
Ja się jak zwykle nie zgodzę. Sam tor Suzuka jest tak techniczny, że pojechac tam na 100 % możliwości samochodu wymaga wiele treningu. Po co mi 1000 tras, jak każdą przejadę jak emeryt...
Michał napisał/a:
grałem w forze u stefcia w piątek.
Żenada. Błagam, nie mówcie mi ze to symulacja.
Fajnie i przyjemnie sie jedzi, nie powiem. Samochód sie fajnie ustawia ale to arcade pełną gębą.
Majk u siebie klepnął mnie w RBR, wiec przynjamniej wiem, ze synek skręca. Jak mówi, że Forza to shit, to tak jest.anjas - Śro 14 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Majk u siebie klepnął mnie w RBR, wiec przynjamniej wiem, ze synek skręca. Jak mówi, że Forza to shit, to tak jest.
ok, od dziś nie gram w Forze.Marek23 - Śro 14 Paź, 2009
anjas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Majk u siebie klepnął mnie w RBR, wiec przynjamniej wiem, ze synek skręca. Jak mówi, że Forza to shit, to tak jest.
ok, od dziś nie gram w Forze.
Jeden owocny wypad na tor i patrz jak sie zmieniles