Marek ode mnie rónież gratulacje, jak widać ja niestety nie dałem rady i mi głowa wybuchła ale jednak seryjnymi clio da się szybko pojechać Może się jeszcze kiedys pogonimy .
Dzięki, kurde szkoda z tym dachem,ale i tak straty masz małe. Ja na Cieszynce drożej się kulnąłem.cebeer - Nie 29 Kwi, 2012 dach to kosmetyka, raczej nawet geometria sie nie poprzestawiała szkoda tylko walki do ostatniego km...rundi - Nie 29 Kwi, 2012 Atmosfera w aucie była mocno wypoczynkowa - dopasowana do temperatury piknikowej a to się jednak odbiło dogniecionym dachem do klatki
Tak się niestety kończy brak skupienia i chęci szybkiej jazdy z koncentracją
Ale Robercik ma w głowie wesele w najbliższym czasie a nie rajdy srajdy więc się nie dziwię
Przy okazji pozdrowienia dla Asi i może nam głów nie urwie , że przez blacharkę będzie o 5 gości musiało byc mniej na weselu
Następny rajdzik będzie już po weselu więc atakujemy
Marek gratuluję.Marek23 - Nie 29 Kwi, 2012 Ja nie ukrywam,że widziałem,że po 2 pętlach jesteście 1 sekundę za mną, i z resztą nie tylko wy. I czułem,że trzeba iść,bo inaczej nici z podium. Do następnego, mam nadzieję,że już ze szperą oboje...cebeer - Nie 29 Kwi, 2012 jak oboje to ja rezerwuje rolę mężczyzny !!roj - Nie 29 Kwi, 2012
cebeer napisał/a:
jak oboje to ja rezerwuje rolę mężczyzny !!
Dobrze, że skończyło się dobrze z tą rolką. Wrzucajcie filmiki!
Marek, Ty to jeździsz na skróty czy co, że zawsze jakiś powód jest, że onboardów nie ma do Ciebie?
gratulacje.. dla Was obojga Marek23 - Nie 29 Kwi, 2012
Cytat:
jak oboje to ja rezerwuje rolę mężczyzny !!
Zapomniałem dodać,że spotkałem w Mikołowie na rynku Stricka! Schudł 18 kg i wogóle kurde już nie pasuje za kiere 190tki EmerytRs2 - Nie 29 Kwi, 2012
roj napisał/a:
Dobrze, że skończyło się dobrze z tą rolką.
to dobrzeJacek - Pon 30 Kwi, 2012 galeria z dzwońcami
http://rsmsl.pl/galeria/1-rajd-mikolowski?page=58Marek23 - Pon 30 Kwi, 2012 Jest filmik
http://www.youtube.com/watch?v=Lrv8DdXrNHkmatt - Pon 30 Kwi, 2012 nie byłem nie widziałem ale wynik mówi wszystko, marek pełen szacun!GeKo - Pon 30 Kwi, 2012 Jest prędkość, ale przyznam szczerze że największe wrażenie na mnie zrobiła ta załoga, i myślałem że będą bić się o 1 plac widząc ich na OSie.
Janusz - Pon 30 Kwi, 2012 1;30 fest grubo was79 - Pon 30 Kwi, 2012 Marek gratulacje wyniku!bizon - Pon 30 Kwi, 2012 tak jak pisalem na fb - gratuluje marku. na filmiku spokoj i skutecznosc, to dalo wynik