Janusz napisał/a:
Cytat:
a Twoj brzuch faluje, faluje, faluje
i przyglądają się temu wszystkie .....
cyce cyce cyce tez falują...
...podczas gry w kalambury Jacek - Śro 19 Sie, 2009 widzę że ot sie robi, może jeszcze ma ktoś jakieś fajne foty albo filmiki?
ja ogarnę za chwilę krótki onboard z kejem Maciusiowy - Śro 19 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
widzę że ot sie robi, może jeszcze ma ktoś jakieś fajne foty albo filmiki?
odezwał się ten co ot nie robi
Jacek, weź wrzuć Twoje foty gdzieś w sieć...picasa czy coś...Jacek - Śro 19 Sie, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZMXIYBljybc
kręcone z kopyta, jestem koniemk-mart - Śro 19 Sie, 2009 dzieki Jacek! Jacek - Śro 19 Sie, 2009 sorry że tak trzepie, jestem koniem
Loko - Śro 19 Sie, 2009
GeKo napisał/a:
Ja mam troche fotek od mojego zioma, który z nami był. Postaram sie jutro obrobić.
Przy okazji wyszło dlaczego LOKO takie czasy kręci
Hehehe tak to prawda często się na tym łapie że sobie tak pogwizduje , na nartach mam to samo, przy każdym skręcie wydaje dźwięki
Tak po za tym to bardzo fajna fotka Janusz - Śro 19 Sie, 2009
Cytat:
Hehehe tak to prawda często się na tym łapie że sobie tak pogwizduje , na nartach mam to samo, przy każdym skręcie wydaje dźwięki
Tak po za tym to bardzo fajna fotka
GOKART - Śro 19 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
nie, jutro inwestuje w sprzet, gruby serwis sie szykuje
idziesz w haldex ? fydi - Śro 19 Sie, 2009
eM napisał/a:
Obiecany onboard Jakartiego
Przepraszam za slaba jakosc - jestem koniem
Jakarti Onboard Wyrazów from eM eMowski on Vimeo.
Ja bym pokazał on-board tym panienkom Niech wiedzą przez całe życie co straciły! Jakarti - Śro 19 Sie, 2009 jakim panienkom?? Jacek - Śro 19 Sie, 2009 tym które jedna po drugiej bajerowaliśmy w nocy+LokoJanusz - Śro 19 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
tym które jedna po drugiej bajerowaliśmy w nocy+Loko
a to Loko nie obciągał psu??Jakarti - Śro 19 Sie, 2009 masz racje , Loko dobra dupa.
nie bylo bajery,
Marek 23 spał, bo u niego w Rybniku są lepsze, kuzyn sie nawalil, my sie gibalismy jak je ba ne rezusy, a na koniec panna mloda wymyslila kalambura
wstyd
lepiej bylo sie najebac doszczetnie:DMaciusiowy - Śro 19 Sie, 2009
fydi napisał/a:
Niech wiedzą przez całe życie co straciły!
Straciły przede wszystkim wieczór panieński (i to bynajmniej nie przez nas)... bo chyba bym się wychlastał po czymś takim - gdyby nie to, że niejako rozruszaliśmy imprezę, to na miejscy panny młodej następnego ranka targnął bym się na życie skacząc z tych schodów