Rasputin - Wto 09 Lis, 2010 I co nadal są osoby które twierdzą,że nie było sztucznej mgły Prawie jak mój Wartburg Barejka - Wto 09 Lis, 2010 Michal wklejal ze dwa tygodnie temu w kazdym badz razie bylo PiTT - Wto 09 Lis, 2010
Rasputin napisał/a:
I co nadal są osoby które twierdzą,że nie było sztucznej mgły Prawie jak mój Wartburg
M - Śro 10 Lis, 2010 Ale śmieszne, zesrałem sięBad-i - Śro 10 Lis, 2010
M napisał/a:
Ale śmieszne, zesrałem się
M - trzymaj poziom proszę.M - Śro 10 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
M - trzymaj poziom proszę.
Twój poziom mam trzymać?Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
M - trzymaj poziom proszę.
Twój poziom mam trzymać?
Na pewno moje wypowiedzi nie polegaja na "zesrałem się" (tym bardziej ze na innych działach forum to krytykowałeś - dodam ze chyba nigdy nie wyrazilem sie w ten sposob. I tak patrząc na to, wystarczy ze będziesz trzymał poziom moich wypowiedzi a będzie milej )
Jeżeli chciałeś zapytac co mnie tak smieszy (moze w Twoim przypadku "zesrałem sie" to oznacza) to odpowiadam. Śmieszą mnie ludzie którzy piszą tego typu bzdury, a zdjecie obrobione w photo shopie (swoja droga nie wiem jak on wyeliminowal mgłę i jakim cudem samolot jest w "słońcu") wrzucaja jako "dowody zbrodni".M - Śro 10 Lis, 2010 Ale po co wklejasz takie głupoty do tego tematu jeśli wiesz że są głupotami i nie przedstawiają żadnej wartości merytorycznej.
Kto jest głupi, ten kto robi takie photoshopy czy ten co je powtarza?Bad-i - Śro 10 Lis, 2010
M napisał/a:
Ale po co wklejasz takie głupoty do tego tematu jeśli wiesz że są głupotami i nie przedstawiają żadnej wartości merytorycznej.
Kto jest głupi, ten kto robi takie photoshopy czy ten co je powtarza?
Wklejam bo jest to związane z katastrofą samolotu (tak jak tytuł tematu). Czy mam się odnieść do Twoich wcześniej wklejanych linków - czy uznajemy je za równie głupie czy mniej głupsze?M - Śro 10 Lis, 2010 Wisi mi toPiTT - Śro 10 Lis, 2010 w zasadzie do humoru się nadaje
Niezależna.pl - niezależna
well, drugi raz o kulturę prosić nie będę - jedyna metoda to dalej nie uczestniczyć w tej dyskusji.M - Śro 10 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Wisi mi to
well, drugi raz o kulturę prosić nie będę - jedyna metoda to dalej nie uczestniczyć w tej dyskusji.
Znaczy że jedziesz do mnie z lataro?
Pozatym, kiedy się taki dystyngowany zrobiłeś?
Trzecia sprawa to jaka to jest kultura dyskusji skoro wklejasz buble do poważnego tematu i jeszcze to komentujesz: