bizon - Nie 10 Kwi, 2011 ja w sumie tez bym chcial powrotu pomukuFF Konrad - Nie 10 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
Polska dla Ślązaków... tzn. Niemców
Hothatch dla pomukow !! Stf - Nie 10 Kwi, 2011 można byłoby wpaść pod konsulat i rozgonić towarzystwo:
http://www.youtube.com/wa...feature=relatedMucha - Nie 10 Kwi, 2011 smutnearssss - Nie 10 Kwi, 2011 Wybrałem się w końcu na Wyrazów i oczywiście zaliczyłem straty.;/
Pourywane spinki w poszerzeniu nadkola z przodu,uszkodzony próg, zderzak się poluzował i lekko wgiął,środek z nadkola wypadl i się połamał,plastik pod silnikiem pogięty i odpadł tłumik końcowy. W sumie z tłumikiem to bym się nawet nie skumał gdyby mi kumpel nie powiedział,bo chodzi tak samo bez jak z . Ale i tak było fajnie
Tryyytytki połapały próg poszerzenie i zderzak KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Czyżby niejaki Herman Cię załatwił 180-ka z konkretnym wyrypem na zewnętrznej.
Pokaż zdjęcia arssss - Nie 10 Kwi, 2011 Wywaliłem tu,tak jak strzałka :
Chyba najbardziej lajtowy zakręt na torze. Przeholowałem z prędkością i wyszła kupa.
zdjęcia auta będą jutro bo ani aparatu dzisiaj nie miałem ani telefonu KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Herman to dolny lewy róg.
Tu gdzie dzwoniłeś to rzeczywiście dziwna sprawa arssss - Nie 10 Kwi, 2011 za szybko było no i zamiast skręcic leciało prosto to chciałem się podratowac i dupe rzucic ale ze naprawde bylo za szybko to dalej lecial tak jak lecial prosto w małą górkę z piasku . Nie chciałem bokiem w nią przydzwonic to go wyprostowałem i przodem przeleciałem. chyba jakoś tak to było,bo teraz jak to tak na spokojnie analizuje to cholera nie jestem pewien jak to sie stało;)Bart - Nie 10 Kwi, 2011 jak w ogóle nawierzchnia na Wyrazowie teraz wygląda?anjas - Nie 10 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
jak w ogóle nawierzchnia na Wyrazowie teraz wygląda?
nie byłem jeszcze, ale obawiam się, że do niemieckich dróg nie można jej porównać arssss - Nie 10 Kwi, 2011 w kilku miejscach małe dziury są,a tak to nawet ok. Jadac odwrotnie niż pokazuję strzałka na foto można spokojnie ominąc jedną chamską dziurę na tym zakręcie 180stopni po prawej u góry. KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Nawierzchnia tyle o ile może być, dziur nie ma poza tak jakby lejami za winklem na którym dzwonił ARSSS, ale płyty opasające tor mogą narobić sporo krzywdy. Mam wrażenie jakby star wjechał na rant i poderwał co poniektóre płyty arssss - Nie 10 Kwi, 2011 No te leje mnie ładnie spinały. A tak wgl to ktoś sprawuje opiekę nad tym torem?Bart - Nie 10 Kwi, 2011 Matka Boska Częstochowska