To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ

arssss - Nie 08 Maj, 2011

Jakarti, dojechaliśmy ,ale Januszek nie ma teraz neta więc Ci dzisiaj nie odpisze. :)
PiTT - Nie 08 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Dzięki M za organizację,trasa świetna...śmiem twierdzić że dla mojego youngtimera lepsza niż w Poznaniu.
Przepraszam,że nie ze wszystkimi sie wystarczająco z asymilowałem ale od pogaduch wolałem nakurfiać po torze :jupi: Wybaczcie, poprawie się następnym razem :]
Po dzisiejszym dniu wiem jedno: musze za nabyć slicki bo bez tego ni uja :/

kurdę to Cię nawet nie poznałem, pamiętałem że jeździsz sportem
co tam siedzi w fieście? niezły pogrom czasowy zrobiła :]

Jakarti - Nie 08 Maj, 2011

arssss,
okej, git :)
zawsze jak go widze to pozniej sie martwie jak o mlodszego brata :D

Stf napisał/a:
ja tylko chciałbym dodać, że Wróbel mocno zaznaczył że Nasza grupa była na prawdę mocną. robi tych upalań sporo ale tutaj był pod wrażeniem Waszej skuteczności więc tym bardziej panowie - respect! Wiadomo jaki czas pyknął ctr rajdowy ?

LUBIE TO! :)

Miniac - Nie 08 Maj, 2011

Dziękuje wszystkim za miło spędzoną niedziele. :*

Faktycznie Wroobel rozpływał się nad poziomem 'grupy HotHatch'. Gadał mi o tym praktycznie cały przejazd! :lol2:

M napisał/a:
Tutaj jest dzisiejsza trasa a na legendzie prędkości (na przykładzie jednego z przejazdów:

http://forum.hothatch.org/tmp/ulez2011_05_08.html

Enjoy.

To nie fotomontaż? Naprawdę przeorałeś 100m pola?? xD

Michał - Nie 08 Maj, 2011

kamil - a to tobie tak zawory cykały :D
Cytat:
dla mnie mistrz czas kolegi w 130 konnym mx5, 2:24 seryjnym autem na seryjnej oponie

żeli papą , mistrz to była opcja jak on jechał, bo poprosiłem o jedno lajtowe na prawym. Mega płynnie , mega równo, strasznie mi sie podobało jak zakładał lekkie kontry ... kurde, mając takiego mx'a chyba znowu zacząłbym się jarać skręcaniem i napi.erd.alaniem

Anonymous - Nie 08 Maj, 2011

Szkoda że nie udało mi się dotrzeć , niestety clio nie poddało się łatwo modyfikacją elektroniki :) . Mam nadzieję że niedługo wyjedzie na drogi i uda mi się sprawdzić z innym 3 sportem .
PiTT - Nie 08 Maj, 2011

pytanie
jak i gdzie rozpoczynał się pomiar bo się nie orientuję
z zatrzymanego tam przy pit stopie?

Stf - Nie 08 Maj, 2011

start - w 1 szykanie na drugim pachołku, koniec - w ostatniej bramce.
Rasputin - Nie 08 Maj, 2011

PiTT napisał/a:
kurdę to Cię nawet nie poznałem, pamiętałem że jeździsz sportem
co tam siedzi w fieście? niezły pogrom czasowy zrobiła :]

Nadal jeżdżę Sportem i długo sie zastanawiałem czy nim nie przyjechać. Ale uznałem,że szkoda mi dupowozu :>
Co do Fiesty to jest zwykła oryginalna 1.6 CVH na gażniku o mocy 96ph. Modów brak oprócz wiejskiego wlotu powietrza na masce. Gwintu i slicka też brak. Opony przód Toyo Proxes CF1 z tyłu jakieś śmietnikowe Fuldy.

Kamill - Nie 08 Maj, 2011

Michał napisał/a:
kamil - a to tobie tak zawory cykały :D

Ha ha, dokładnie to u mnie :jupi: , od długich zakrętów olej odpływa w misce i słabsze szklanki sie nie napełniają jak trzeba.
W tym roku mam lepszy olej, w tamtym to waliły jak z pepeszy :wall: Juz namierzyłem albo 5ty albo 6sty cylinder wymienię 8 szklanek może pomoże.

Co do trasy, bardzo fajnie ustawiona i dość przejrzyście, nigdzie nie miałem dylematu którędy jechać, odwrotnie jak w poprzednim roku.

W ogóle co oni odwalili z tym nasypem o_O ciekawe kto będzie chciał tamtędy trasę ustawić.

Stf - Nie 08 Maj, 2011

Raspurin - fiesta była mierzona z Wróblem na pokładzie ?
Rasputin - Nie 08 Maj, 2011

Lap Timerem
Anonymous - Nie 08 Maj, 2011

Michał napisał/a:
Polecam z Michałem nie rozmawiac, straszna gaduła z niego : D

to prawda zgadzam sie!

PiTT - Nie 08 Maj, 2011

przyznać się kto do best lap'u skracał sobie trasę :rotfl:
jak stałem przy zielonej budce to co auto to inną trasę sobie wybierało :lol2:
gość w rajdowym civicu ciął tam na ostrej koorwie prosto, więc wpiszcie może jeszcze czasy które są z Wróblem ;)

Stf - Nie 08 Maj, 2011

Rasputin napisał/a:
Lap Timerem

a jakie czasy z wróblem ?