HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
rasta - Czw 16 Lut, 2012 Jesteś koniem Jest to jeszcze semi-slick, czyli opona dopuszczona do ruchu "ulicznego"
Gaydek - Czw 16 Lut, 2012 Mamy 24 wpłaty + jedna w drodze. Ponadto mamy jeszcze dwóch, trzech pewniaków, którzy z przyczyn obiektywnych nie mogą wpłacić teraz, z przyczyn obiektywnych nie mogą się teraz zdecydować. Może ktoś odpadnie; mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie. Chyba nie jest źle .
Proszę o informację kto (+ ew. goście) i kiedy (pt.-ndz. / pt.-sob. / sob.-ndz.) chce nocować. Teoretycznie mamy aż 35 miejsc noclegowych, ale skorzystamy ze wszystkich pod warunkiem, że idealnie "dobierzemy się w pary".
Ponadto muszę wiedzieć kto ile dodatkowych obiadów zamawia. Nie muszę wiedzieć tego już teraz, ale przed imprezą oni muszą wiedzieć ile dodatkowych obiadów trzeba przywieźć na tor. Dodatkowy obiad podczas imprezy to 25 zł brutto.
Możecie tworzyć nową listę... nick + ilość gości + np. pt.-ndz. dla dwóch osób + jeden dodatkowy obiadzefir - Czw 16 Lut, 2012 no ja dopiero bede wiedzial w kwietniu niestety czy bede wbijal na ogladare a moze nawet na tor jak sie zwolni miejsce, bo na 90% jade na majowke, choc jesli ma padac jak rok temu snieg, to wole spedzic ten czas na torze NBL - Czw 16 Lut, 2012 Popatrzeć może też wpadnę Jakarti - Czw 16 Lut, 2012
rasta napisał/a:
Jesteś koniem Jest to jeszcze semi-slick, czyli opona dopuszczona do ruchu "ulicznego"
czyli takie r888? porownywalne?
bo rozumiem, ze o lvl lepsze od r1r?siema - Czw 16 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
bo rozumiem, ze o lvl lepsze od r1r?
Federal 595RS-R to takie R888. Ten FZ-201 to nieco wyżej niż R888.Jakarti - Czw 16 Lut, 2012 dziekuje Kenet - Czw 16 Lut, 2012 1. Kenet + gość , nocleg pt-sob. , 1 dodatkowy obiad.kamil - Czw 16 Lut, 2012 Kamil + nocleg z pt na sobote + obiadKenet - Czw 16 Lut, 2012 Kamil ale jedziesz sam? Bo jeśli tak to zdaje się, że obiad masz w cenie, chyba że małe porcje dają to rozumiem PiTT - Czw 16 Lut, 2012 PiTT, nocleg pt-sob.M - Czw 16 Lut, 2012 Ja zobacze koniec listy i zadecyduje kiedy pojechac bo mam tylko jeden nocleg poza domem Marek23 - Czw 16 Lut, 2012 Ja z bracikiem nocleg z pt na sob i obiad dla nas w sobote.roj - Czw 16 Lut, 2012 Jaka, w artykule wspominają o dwóch FZ więc
jest fz-201 który jak r888 jest semi i dopuszczony do ruchu i jest
fz-101, który jest slikiem i do ruchu nie jest dopuszczony.
Jakarti napisał/a:
bo rozumiem, ze o lvl lepsze od r1r?
r1r to w ogóle moim zdaniem klasę niżej niż r888 czy 595 rsr.
(jeśli chodzi o upalanie po suchym)
podobno (te fz-201) mają twardsze ścianki niż r888 no i dwie mieszanki do wyboru czego w toyo w PL nie ma. co do samych opinii użytkowników to (nie licząc opinii ludzi zaangażowanych w dystrybucję ) to widziałem jedną czy dwie ale podobno kozak.
trochę dziwne ceny mają te fz-201 bo 195/50 kosztuje prawie tyle samo co 225/45/17
(i nie chodzi o to, że w 17 jest taka tania tylko w 15" taka droga)
Gaydek
wstępnie dla Zbycha i Pawcia 1 domek (pn-sob)
i dla mnie 1 domek (pn-sob)
doprecyzuję dziś czy na pewno.
jeszcze istotne pytania:
a w jakiej cenie te domki w ogóle?
co będzie na obiad? M - Czw 16 Lut, 2012 gdzie mozna kupic fz101?