To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Kielce 2012

alphaOne - Nie 12 Sie, 2012

mój przejazd za megane - jakosc moze nie wybitna bo to tylko BB, ale cos tam widac

http://www.youtube.com/wa...Q&feature=share

Janusz - Nie 12 Sie, 2012

Stf napisał/a:
Podzial napinkowy musi byc coby mobilizacje pobudzic. a co ! :)
Co innego Vodka Spot. wlasnie tego niektorzy odroznic nie moga. A to inny grunt przeciez.

+1 :D

was79 napisał/a:
Swoją drogą Kielce, to fajna opcja, bo Krak, W-wa, Łuć, Szlonsk ma po ok. 150 km dojazd

+1 choć raz nie miałem najdalej na tor :rotfl: tylko poczekajmy aż wyremontują leśny :)

Tomcat - Nie 12 Sie, 2012

Janusz napisał/a:
Stf napisał/a:
Podzial napinkowy musi byc coby mobilizacje pobudzic. a co ! :)
Co innego Vodka Spot. wlasnie tego niektorzy odroznic nie moga. A to inny grunt przeciez.

+1 :D

was79 napisał/a:
Swoją drogą Kielce, to fajna opcja, bo Krak, W-wa, Łuć, Szlonsk ma po ok. 150 km dojazd

+1 choć raz nie miałem najdalej na tor :rotfl: tylko poczekajmy aż wyremontują leśny :)

a myślisz że Cię tam wpuszczą ? niestety to nie takie łatwe...

Gratulacje Januszek, już Ci mówiłem gdzie Cię widzę :P

Tomcat napisał/a:
Gratulacje Januszek, już Ci mówiłem gdzie Cię widzę :P

tja, faktycznie, objechałem seryjne 206 o sekunde :lol2: szczerze mówiąc to bardziej robiłem wrażenie ze jade niz faktycznie jechałem :) głośny wydech i podtrzymanie turbo robią robotę :D

Marek23 - Nie 12 Sie, 2012

Januszek na jakich oponach jezdziles?
Barejka - Nie 12 Sie, 2012

Marek23 napisał/a:

gumowych przedjanuszkowych ;D

zefir - Nie 12 Sie, 2012

dojechalismy do domu, szkoda ze malo osob zostalo na wieczornej integracji, bo byla jeszcze okazja na spacer po torze :D
zefir - Nie 12 Sie, 2012

Januszek wyjatkowo opony malinowe :D
Bart - Nie 12 Sie, 2012

Czesiek jaki miał czas?

:hhe: :hhe: :hhe: :hhe: :hhe: :hhe:

Marek23 napisał/a:

Cytat:

ale widziałeś te które ze soba przywiozłem i które lezały pod hangarem?? czy te na których jeździłem i na których klasycznie pokazał sie drut ?? bo miałem ze sobą 6 szt ;d (jebać biedę)

latałem na r888, z przodu miałem śmietniki od Rudella a z tyłu docięte wyglądające całkiem ok. Z tym ze okazało sie ze miałem je grubo przepompowane i chyba temu nie widziałem wyraźniej różnicy miedzy drogowymi kumho ;) albo dlatego ze ten tor specyficzny jest, tu fajnie jakby sie wypowiedział ktoś kto tez latał na serii i na r888 np :)

FOTY!! dawać FOTY !!

was79 - Nie 12 Sie, 2012

i twierdziłeś, że moje potenze trzymają lepiej ^_^
Konrad - Nie 12 Sie, 2012

Dzięki Bonczkowi za organizację i chłopakom za towarzystwo, jak na pierwszy raz wyjeździłem się i franca się nie zepsuła.

Kilka fotek ode mnie https://picasaweb.google.com/105796026136031122120/HHOrgTrackdayKielce2012?authkey=Gv1sRgCPPWpeqq57SdngE

Tomcat - Nie 12 Sie, 2012

Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:

Cytat:

ale widziałeś te które ze soba przywiozłem i które lezały pod hangarem?? czy te na których jeździłem i na których klasycznie pokazał sie drut ?? bo miałem ze sobą 6 szt ;d (pomylonyć biedę)

latałem na r888, z przodu miałem śmietniki od Rudella a z tyłu docięte wyglądające całkiem ok. Z tym ze okazało sie ze miałem je grubo przepompowane i chyba temu nie widziałem wyraźniej różnicy miedzy drogowymi kumho ;) albo dlatego ze ten tor specyficzny jest, tu fajnie jakby sie wypowiedział ktoś kto tez latał na serii i na r888 np :)

FOTY!! dawać FOTY !!

Musiałeś przepompować, tam bardzo czuć różnicę w oponach. My tam zazwyczaj latamy na 2,1 przod, 2,0 tył na ciepło.

arssss - Nie 12 Sie, 2012

konradone napisał/a:
Dzięki Bonczkowi za organizację i chłopakom za towarzystwo, jak na pierwszy raz wyjeździłem się i franca się nie zepsuła.

Kilka fotek ode mnie https://picasaweb.google.com/105796026136031122120/HHOrgTrackdayKielce2012

"Niestety, nie znaleziono strony."

Konrad - Nie 12 Sie, 2012

arssss napisał/a:
konradone napisał/a:

Kilka fotek ode mnie https://picasaweb.google.com/105796026136031122120/HHOrgTrackdayKielce2012?authkey=Gv1sRgCPPWpeqq57SdngE

"Niestety, nie znaleziono strony."

fixed