nox - Czw 17 Wrz, 2009 W sumie całkiem niezła jest:DPiTT - Czw 17 Wrz, 2009
nox napisał/a:
W sumie całkiem niezła jest:D
żądamy fotonox - Czw 17 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
nox napisał/a:
W sumie całkiem niezła jest:D
żądamy fake foto
Qukie - Czw 17 Wrz, 2009
nox napisał/a:
czyli w końcu jak jest mam trzaskać babke z Warty ?? czy jeszcze czekac ??
Ja się trzymam tego co mi powiedziała ?kompetentna? osoba. M - Czw 17 Wrz, 2009 kurna pisze do goscia zeby zmienił nazwę na allegro, jak nie to pprosze piqueta zeby jeb.nał jakieś dobre pismo
http://www.allegro.pl/ite...prowadnica.htmlMichał - Czw 17 Wrz, 2009 ?Mick - Czw 17 Wrz, 2009 ale De eM to przecież nie The eM Michał - Pią 18 Wrz, 2009 Ostatnio zastanawiałem się jaki samochód będzie moim następnym samochodem po pełżocie ( którego swoją drogą uwielbiam ) Miałem z tym straszny problem. Nie wiedziałem, no moze poza saxo ... Clio sport nigdy mi sie nie podobało, megana mimo ze zajebista to jednak troche za droga itd itp
Postanowiłem. Wczoraj wieczorem, wracając od marcela z pracy postanowiłem co będzie moim następnym wozidełkiem. Od razu, zobaczyłem, i autmoatycznie pojawił sie napisa w mojej głowie
- tym będe jedzić ....
anjas - Pią 18 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
- tym będe jedzić ....
Majk, pewnie bywasz często w 08PSS... widzisz ile tam obok się przewija zepsutych saabów i nowych volvo? Ja bym się naprawdę zastanowił, choc wizualnie bardzo mi się te samochody podobają.Michał - Pią 18 Wrz, 2009 Andrzejku, masz racje. Dlatego jako swoj pierwsze samochód marzeń kupiłem nie psujące się saxo anjas - Pią 18 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
Andrzejku, masz racje. Dlatego jako swoj pierwsze samochód marzeń kupiłem nie psujące się saxo
w sumie Cię rozumiem... ja mam dwa francuzy i tylko pół japońca Michał - Pią 18 Wrz, 2009 heheheh dokladnieJanusz - Pią 18 Wrz, 2009 zobaczcie jak ma nacięcia na tarczach skierowane nox - Pią 18 Wrz, 2009 mike auto dla ciebie bierz go !!! http://www.allegro.pl/ite...16v_piekny.htmlmartin.h - Pią 18 Wrz, 2009