A propos RSa, to pierwszy RS nie był chyba limitowany, co? Ile tego wyprodukowali?
Był- ok. 4500 szt.
Strasznie dużo . O 4000 więcej niż FRP.Bart - Sob 18 Lip, 2009 Elo Fuel, pojawiasz się gdzieś na śląsku tą ibizą?Anonymous - Sob 18 Lip, 2009
Gaydek napisał/a:
Strasznie dużo . O 4000 więcej niż FRP.
Raczej pytaniem jest dlaczego zrezygnowali ze sprzedaży tych Pum w Niemczech...!? szymlorek - Sob 18 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
Fuel napisał/a:
Plany sa sprzedać i kupic Megane f1 r26.Jakas fota poglądowa
Ale wtedy będziesz miał mniej momentu, więc nie wiem czy taki dobry to pomysł
Zostaw ibize - nie idź w półśrodki !
Z racji chęci zamiany diesla na benzynę witam trochę mniej serdecznie, wyrazajac nadzieje ze jednak nawrócisz się i zostaniesz przy jedynie słusznym hot TDI
Witamy Anonymous - Sob 18 Lip, 2009
Marek23 napisał/a:
Fuel napisał/a:
Plany sa sprzedać i kupic Megane f1 r26.Jakas fota poglądowa
Ale wtedy będziesz miał mniej momentu, więc nie wiem czy taki dobry to pomysł
ale bedzie lepiej skrecać no i serią nie zostanie
bart napisał/a:
Elo Fuel, pojawiasz się gdzieś na śląsku tą ibizą?
Czasem okolice Woszczyc,kiedys M1 lub strefa.Jednak wole zakrety i często jestem w Tychach lub na jakimś kjs jako kibic bądz pilot.Teraz chce przekwalifikować sie na kierowce tylko musze miec auto co sie nada,bo na codzien dupowóz juz zamówiony.Megana lub cos podobnego tylko do zabawy Qukie - Sob 18 Lip, 2009 Dżem dobry, nazywam się Tomek vel Qukie. Witam wszystkich Bart - Sob 18 Lip, 2009 Tomku vel Qukie - musisz rozwiązać następujące zadanie:
EG4+D15B2+101+HPKM = ??k-mart - Sob 18 Lip, 2009 Jaki wysyp nowych, milo
Zycze wesolej zabawy w naszym gejowym gronie Qukie - Sob 18 Lip, 2009 Ogólnie 101hp wypluło po dolocie i całym wydechu. Potem zawitał ostrzejszy wałek, ale niestety bez regulowanego kółka zapłon jest źle ustawiony więc czeka mnie montaż regulowanego, a następnie strojenie. Teraz powinno być około 105hp, a po kółku i strojeniu 110hp?fydi - Sob 18 Lip, 2009 Witam wszystkich nowych! Szczególnie kierowców którzy lubią skręcać Marek23 - Sob 18 Lip, 2009
Fuel napisał/a:
ale bedzie lepiej skrecać no i serią nie zostanie
Mądry wybór.
Fuel napisał/a:
Megana lub cos podobnego tylko do zabawy
Jeśli interesuje Cię głównie upalania po suchym to Megi idealna, ale jesli lubisz też akcje typu snieg,itd to clio lepsze. Ja bym brał R27, jeździłem takim i jest kozidrak.Gaydek - Sob 18 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Strasznie dużo . O 4000 więcej niż FRP.
Raczej pytaniem jest dlaczego zrezygnowali ze sprzedaży tych Pum w Niemczech...!?
W Niemczech mieli sprzedać 500 sztuk, ale głupi Niemcy zrezygnowali , chyba wystraszyła ich cena, 22 750 GBP . Powstała jedna sztuka LHD.bizon - Sob 18 Lip, 2009
Qukie napisał/a:
nazywam się Tomek vel Qukie
ooo, i moj miszcz od niskich zawiasow sie pojawil
ooo i zefir tez. moj guru torowy Bart - Sob 18 Lip, 2009 a co to za desant z Łodzi?
pP - Sob 18 Lip, 2009 witajcie nowi!!!
hej zefir!! to mój ziom, także delikatnie z nim Miiiiiiiii