Fuel, chyba kilkukrotnie widzialem Cie w Gliwicach - okolice forum i polslNiemy - Nie 19 Lip, 2009 witajcie nowi
fuel chyba kojarzę Twoja fiescine
ps: SGL powinni mieć płatny wstęp do miasta Anonymous - Nie 19 Lip, 2009
Gaydek napisał/a:
Powstała jedna sztuka LHD.
Oooo i to jest rarytas!
No chyba, że przekładka nie stanowi żadnego problemuGaydek - Nie 19 Lip, 2009 Ta jedna sztuka trafiła chyba gdzieś na OeSy.
Przekładka podobno nie stanowi problemu, podobno Fordy tak mają .Qukie - Nie 19 Lip, 2009
bizon napisał/a:
Qukie napisał/a:
nazywam się Tomek vel Qukie
ooo, i moj miszcz od niskich zawiasow sie pojawil
I tak ciągle masz niżej auto niż ja Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 cześć wszystkim, jestem piotrek, rozbijam sie po opolu i okolicach fiatem bravo 1.4 t-jet. Pozdrawiam.martin.h - Nie 19 Lip, 2009 Witam nowych LTS, nie rozbijaj się tak tym Bravo, szkoda auta Anonymous - Nie 19 Lip, 2009
leon napisał/a:
witam nowych
Fuel, chyba kilkukrotnie widzialem Cie w Gliwicach - okolice forum i polsl
bardzo możliwe czasem wpadam z wiochy do miasta
Niemy napisał/a:
witajcie nowi
fuel chyba kojarzę Twoja fiescine
ps: SGL powinni mieć płatny wstęp do miasta
juz płace za dojazd Franek - Nie 19 Lip, 2009 Witam wszystkich. Mieszkam obecnie w wawie i na codzień jeżdzę pumą z seryjną mocą 125KM. Z uwagi, że to dość mały hatch, pomyślałem, że dam radę się tu odnaleźć. Pozdrawiam wszystkichGaydek - Nie 19 Lip, 2009 Franek z KFP?Gaydek - Nie 19 Lip, 2009 Sprawdziłem Cię, to Ty.
Cześć Franek. Przede mną nie uciekniesz .pP - Pon 20 Lip, 2009 witaj!!
Franek napisał/a:
seryjną
nie lubimy tego słowa!! Jacek - Pon 20 Lip, 2009 dzień dobry wszystkim nowym mi - Pon 20 Lip, 2009 a co się tu wyprawia? Franek - Pon 20 Lip, 2009
Gaydek napisał/a:
Franek z KFP?
Tak Gaydku, to ja
pP napisał/a:
Franek napisał/a:
seryjną
nie lubimy tego słowa!!
Seryjna jest moc, ale coś tam przy autku jest podłubane, więc spoko