M - Pon 20 Lip, 2009 ja również witamCHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009 Dzień dobry, cześc i czołem...Barejka - Pon 20 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Dzień dobry, cześc i czołem...
pytacie skad sie wzialem Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
Franek napisał/a:
Seryjna jest moc, ale coś tam przy autku jest podłubane, więc spoko
Się wie, neony muss sein Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 to i ja sie przywitem :) czesc mi - Pon 20 Lip, 2009 no - wreszcie jakiś szybki hothecz!Mick - Pon 20 Lip, 2009 uuułaaa w końcu coś ma tyle samo koni co moja Honda
Witam wszystkich nowych PiTT - Pon 20 Lip, 2009 mick co Ty 206 RC kupiłeś?Franek - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
Się wie, neony muss sein
Zmartwię Cię, ale neonów brak Tak samo jak brakuje głośnej muzy i spojlerów +5KM od sztuki.
Jeszcze raz dzięki za przywitanie Misiek_lbn - Pon 20 Lip, 2009 to i ja nowych powitam, szkoda tylko że nikogo z kresów nie ma
no i zachęcam do aktywnego spamowania, im więcej tym szybciej kolory się pojawią
chyba że znacie waszke, pudziana albo dode bądź wojewódzkiego, wwtedy możecie sobie sami wybrać kolor TomsoN - Pon 20 Lip, 2009 masz Stacha Misiek
Ja też witam nowych Misiek_lbn - Pon 20 Lip, 2009 TomsoN, i tak jesteś na mojej czarnej liście ludzi nielubianych, więc nie fikaj
poza tym stacho w Irlandyji siedzi, zarabia dolary
ps. rsssssowa foka najszybsza na forum u nas teraz PiTT - Pon 20 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
ps. rsssssowa foka najszybsza na forum u nas teraz
nieee, najszybsza jest nadal stara kondzia jak biegnie do autobusuAnonymous - Pon 20 Lip, 2009
Franek napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Się wie, neony muss sein
Zmartwię Cię, ale neonów brak Tak samo jak brakuje głośnej muzy i spojlerów +5KM od sztuki.
Jeszcze raz dzięki za przywitanie
I tak trzymaj. Sam jestem wrogiem audio i wszystkiego co dodatkowo zwiększa masę auta Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
ps. rsssssowa foka najszybsza na forum u nas teraz
Jak ktoś chce być numero uno to za dychę mogę zbluzgać moda i będzie ban