To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

strick - Wto 22 Wrz, 2009

PiTT napisał/a:
komisy miały kosmiczne ceny,

Zalezy gdzie?
U mnei nie opłaca sie kupowac w mm, saturnie, czy nokia.pl bo jest o wiele drozej.

Misiek_lbn - Wto 22 Wrz, 2009

w lublinie jakaś dziwna moda na sprzedawanie NOWYCH telefonów w komisach za 120% ceny sklepowej
PiTT - Wto 22 Wrz, 2009

Misiek_lbn napisał/a:
w nokii przez blisko 2 tygodnie nie był dostępny tel w tym kolorze co ona chciała...
ale się właśnie pojawił dziś, muszę tylko wpłacić kasę na konto, bo nie ma chyba opcji płatności przy odbiorze

:)
spoko, jak coś to może w salonie nokii w Wawie są
jakbyś miał problem to daj znaka, przecież można też tutaj poszukać i wysłać kurierem
ostatnio wysyłałem paczkę to za 35zł.

strick - Wto 22 Wrz, 2009

Jka by co, to i ja moge sprawdzic u mnie w komisach, juz tak jednej z osobie z forum kupowałem tel ;)
fydi - Wto 22 Wrz, 2009

Jak by co, to i ja mogę sprawdzić u mnie na osiedlu, już tak nie jednej osobie z forum załatwiłem tel ;)
Michał - Wto 22 Wrz, 2009

to i ja
Jak by co, to i ja mogę sprawdzić u mnie na osiedlu, już tak nie jednej osobie z forum załatwiłem tel ;)

KonradMK - Czw 24 Wrz, 2009

za onet.pl:

"Najlepiej opisanym spośród zespołów uwarunkowanych kulturowo jest koro. Występuje głównie w Chinach, ale także w innych państwach Dalekiego Wschodu. Mężczyzna dotknięty koro obawia się śmierci, która ma nastąpić w wyniku wciągnięcia członka w głąb brzucha. W chińskich wierzeniach narządy płciowe stanowią ośrodek siły życia. Zaburzenie równowagi między symbolizującym życie pierwiastkiem męskim, a utożsamianym ze śmiercią pierwiastkiem żeńskim, miałoby skutkować zanikiem członka i, co za tym idzie, śmiercią. Stany lękowe trwają od pół godziny do kilku dni. Podczas ich trwania pacjent, jego żona, krewni i przyjaciele starają się nie dopuścić do cofnięcia się członka, trzymając go w specjalnych uchwytach i mocując na nim ciężarki. Dawniej obawiający się koro upatrywali przyczyn zaniku członka w czarach czy rozwiązłości seksualnej. Ostatnie ataki paniki koro były powodowane bardziej „współczesnymi” przyczynami. Południowi Koreańczycy obawiali się wody zatrutej chemikaliami przez ich północnych sąsiadów. W Sudanie z kolei odpowiedzialne za zanik członków miały być chirurgiczne roboty, wysłane z Izraela."

mocne

kubas - Czw 24 Wrz, 2009

http://praca.gratka.pl/pr...li-1181379.html :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
martin.h - Czw 24 Wrz, 2009

kubas napisał/a:
http://praca.gratka.pl/pracodawca/szukaj/tresc/kobieta_szuka_montera_mebli-1181379.html :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kubas, było w SB kilka dni temu ;)

W sumie jakby to było bliżej to mógłbym się skusić i tak jestem bezrobotny :lol2:

Młody Papież - Pią 25 Wrz, 2009

Klara fajna dziewczyna, dobrze sie rucha, zna te wszystkie motywy, motywiki... tylko..ma..mały penis...
nox - Pią 25 Wrz, 2009

napisał to pewnie jakiś znudzony 18 latek :D
PiTT - Pią 25 Wrz, 2009

tak sobie leżałem ostatnio i rozmyślałem w kwestii kobiet

dziwka jest jak torowy vts/clio/106, mimo że masz w garazu GTI chciałbyś poupalać vts/clio/106
przekłada się to też na każde inne "normalne" auto
sedan, kombi itd. jest to auto które mamy cały czas dostępne i zazwyczaj fajnie i wygodnie się nim jeździ

masz w garazu już furę, ale zawsze jest nieodparta pokusa ponapi@rdalać wydlubanym upalaczem, tak zeby wyjsc z niego ze spoconymi plecami i z miekkimi nogami...

M - Pią 25 Wrz, 2009

to jest wlasnie idea hothatcha,
mozemy to wpisać w statut klubu ;D

pP - Pią 25 Wrz, 2009

ja tam na dzifki ochoty nie mam, ale vts z chęcią przygarnę!!
PiTT - Pią 25 Wrz, 2009

pP napisał/a:
ja tam na dzifki ochoty nie mam, ale vts z chęcią przygarnę!!

hehe
może inaczej, nie koniecznie dziwki płatnej
ale chodziło mi głownie o taki typ kobiet z kurwikami w oczach :D
takie co się wkleja w kącik koniobijcy