mi - Pią 25 Wrz, 2009 chodzi o takiego Januszka, tak?KonradMK - Pią 25 Wrz, 2009 PiTT ma rację, najgorsze, że z tego się nie wyrasta.Janusz - Pią 25 Wrz, 2009
mi napisał/a:
chodzi o takiego Januszka, tak?
Mi i tak wszyscy wiedza ze nigdy mnie nie miałeś ..... i zal Ci dupe ściska martin.h - Pią 25 Wrz, 2009 Tak sobie czytam artykuł o Saxo Bednarskiego w nowym WRC i natrafiłem na takie oto zdanie:
Cytat:
(...) Internet roi się od ofert sprzedaży, a fora (np. forum hothatch.org, saxperience.com, saxosportsclub.com) są zaś kopalnią wiedzy na temat modyfikacji. (...)
nox - Pią 25 Wrz, 2009 Janusz to nie tak
Możesz co najwyżej powiedzieć że niestety nigdy nie mogłeś być z mi , mi mówi kogo bierze i juz to mi wybiera a nie ty to mi decyduje a nie ty... o tak powiem . o !saxorulez - Pią 25 Wrz, 2009 martin.h,
dajesz skan bo nie wierzę martin.h - Pią 25 Wrz, 2009 Myślę, że Łukasz (autor artykułu) nie będzie miał nic przeciwko jak wrzucę skana artykułu
filomatic - Pią 25 Wrz, 2009 wczoraj zrobiłem ciekawe zdjęcie w moim drugim aucie ( opel combo z 96 roku )
Możesz co najwyżej powiedzieć że niestety nigdy nie mogłeś być z mi , mi mówi kogo bierze i juz to mi wybiera a nie ty to mi decyduje a nie ty... o tak powiem . o !
skoro Ty tak dajesz sobą rządzić i jesteś posuwany kiedy tylko on chce to bardzo mi przykro, ale nie wszyscy tak maja:) u mnie jednak relacje z mi inaczej wyglądają mi - Pią 25 Wrz, 2009 fakt - ja Januszkowi czasem nawet kwiaty podsyłam...Misiek_lbn - Pią 25 Wrz, 2009 nie znudzi wam się ?mi - Pią 25 Wrz, 2009 kwiaty? One się nigdy nie nudzą!saxorulez - Pią 25 Wrz, 2009 martin.h,
na której to stronie bo nie widze.. kurdemartin.h - Pią 25 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
martin.h,
na której to stronie bo nie widze.. kurde
Na ostatniej, pod koniec artykułu Bad-i - Pią 25 Wrz, 2009 180 KM bez ITB i seryjnym kolektorze to jest wynik