identyczne jak stara PiTTa - dlatego jej kapcie obcierają jak skręca z salonu do kibla
PiTT napisał/a:
Twoja stara za to żeby przemieścić się z salonu do kibla, przekręca się w lewego boku na prawy
Hahahhaa.... Padłem, bez kitu, aż mi łzy poleciały ze smiechu.
PS Witam nowych Dużo ostatnio hh/org wychodzi z cienia M - Pon 20 Lip, 2009 bo zablokowalem cale forum do czytania bez logowania PieQt - Pon 20 Lip, 2009
eM napisał/a:
bo zablokowalem cale forum do czytania bez logowania
tak mi się wydawało Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
rasta napisał/a:
RSSSS, witam brachu
Siemka.
Jest tu wielu fanatyków "żabich udek" ale powoli udaje mi się rzeczowo rozmawiać! Barejka - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesvitesse - Pon 20 Lip, 2009
Andrzej napisał/a:
No to ja biorąc przykład z mojego kolegi marcina też sie przywitam. Andrzej z tej strony.
Jeżdzę citroenami saxo i nie tylko od 8 lat, a teraz zachciało mi się saxo turbo.
Pozdrawiam.
witam kolege z forum Citroena jednak pomysl zostal zrealizowany szkoda tylko ze z takim silnikiem k-mart - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesmartin.h - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesBarejka - Pon 20 Lip, 2009 Wyrecze Was zeby cale forum zaraz nie pisalo
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobiles
eM, dobrze zrobilesCHRZANEK - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 eM,popieram ProfesoraGaydek - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesAnonymous - Pon 20 Lip, 2009 Fascynuje mnie forma tego forum.
Jest jedna zasada- brak zasad
Normalnie miejsce do odreagowywania!
Tak trzymać chłopaki!
Em, dobrze zrobiłeś!Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 eM, dobrze zrobilesTomsoN - Pon 20 Lip, 2009 anjas, dobrze zrobiles
eM, dobry pomysl