Ja nie widzę tam dla siebie miejsca. Co do selekcji to dla mnie jest to dziwne, owszem można nie wpuścić kogoś kto jest pijany, ale jeśli ktoś jest inaczej ubrany? Może i jest to dla mnie dziwne ponieważ omijam takie kluby szerokim łukiem, bo niby w czym jestem gorszy od tych ludzi z klubu? Może i bawi się tam sama śmietanka, ale ja lepiej się czuję wśród swoich.k-mart - Pon 28 Wrz, 2009 tak sobie mysle i zastanawiam po co w ogole przerabiac takie r5 czy williego, jak i tak nawet na lepszym set'cie nie pojedzie sie po sasiadkowemu.
dzisiaj n.p. tak sobie na szybko pojechalismy 106, w ktoryms miejscu ostry spadek oczywiscie serpentyny zapiety 4 redukcja na 3 i dlugi bok pod pelna kontrola, mimo nie znanej drogi.
kur.wa, jak tak mozna?Młody Papież - Pon 28 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
kur.wa, jak tak mozna?
a czyim samochodem jechaliście? k-mart - Pon 28 Wrz, 2009 hehehhe Młody Papież - Pon 28 Wrz, 2009 masz jeszcze jakieś pytania do odpowiedzi? k-mart - Pon 28 Wrz, 2009 czuje ze w koncu w nast. weekend wygrywam w lotka, kupuje jakiegos upalacza i lecimy o zycie. bo do tej pory bylo zawsze "mega lajtowo" Młody Papież - Pon 28 Wrz, 2009 eee... to lipa... lajtowo... phi... to po co wogóle to wszystko...k-mart - Pon 28 Wrz, 2009 wlasnie, czuje ze trzeba zanabyc takie 1.0 cos i zrobic puchar klubowy
Podobno macę Żydzi robią z dzieci, ale że hostie są robione ze szpitalnych odpadów biololgicznych to jakaś nowość...M - Wto 29 Wrz, 2009 Dlaczego uwazasz ze z odpadow szpitalnych?martin.h - Wto 29 Wrz, 2009 Przecież Hostia to ciało Chrystusa M - Wto 29 Wrz, 2009 To bynajmniej nie jest śmieszne. Ten news jest mocno naciągany imho.KonradMK - Wto 29 Wrz, 2009
eM napisał/a:
Dlaczego uwazasz ze z odpadow szpitalnych?
jeśli rozpuści ci się cukierek w ustasch i pozostanie słony smak to pewnie było w nim coś słonego. jeśli z wafla została tkanka ludzka to imho była tam zanim się to coś rozpuściło.bizon - Wto 29 Wrz, 2009 M - Wto 29 Wrz, 2009
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
Dlaczego uwazasz ze z odpadow szpitalnych?
jeśli rozpuści ci się cukierek w ustasch i pozostanie słony smak to pewnie było w nim coś słonego. jeśli z wafla została tkanka ludzka to imho była tam zanim się to coś rozpuściło.
Zgadzam się z toba ale dlaczego odpad szpitalny? Myslisz ze hostię robią w prosektorium?