KonradMK - Pon 20 Lip, 2009 dobrze że prezes pozwolił
PS 144 członków. czas na cięcieMisiek_lbn - Pon 20 Lip, 2009 tomson, zdrajco
eM, jesteś wzorem do naśladowaniaTomsoN - Wto 21 Lip, 2009 rekin, ... TOXIC - Wto 21 Lip, 2009 Faktycznie da sie tu odreagować
Cały dzień miałem banana na mordzie po doczytaniu tego topicu
Witamy wszystkich nowo przybyłych, niestety część z was nie przetrwa próby psychiczno/sprawnościowej tego forum ale Ci co wytrzymają WELCOME
Co do starej to niezłe było Moja z piskiem tez wczoraj weszła w zakręt ale na wyjściu było drzewo na szczęście nic sie nie stalo ale WRC'owy Nissan sunny 1.9D już nie polata, no chyba ze w rozdrabniarce na złomie
P.S. eM, dobrze zrobiłeśTomsoN - Wto 21 Lip, 2009 zabiła niezayebywalny samochód nissan nie skręca?
PS. jednak te japońce coś nie skręcają TOXIC - Wto 21 Lip, 2009
TomsoN napisał/a:
zabiła niezayebywalny samochód nissan nie skręca?
PS. jednak te japońce coś nie skręcają
NIeeeeee no skrecil tylko tym razem za bardzo i kierowniczka nie opanowala moze byl i niezayebywalny ale poskladal sie jak domek z kart M - Wto 21 Lip, 2009 Jest temat "o wszystkim i o niczym"
a tu mi nie syfic, co za zgraja.Anonymous - Wto 21 Lip, 2009 Siema ,wszystkim Nowym, Ja piastuje na Tym forum bardzo odpowiedzialne stanowisko ,ale jakie to stanowisko wyjaśni reszta
Ja piastuje na Tym forum bardzo odpowiedzialne stanowisko ,ale jakie to stanowisko wyjaśni reszta
eM napisał/a:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sta%C5%84czyk
Stasiu Gąska... dobre...Vlodarsky - Wto 21 Lip, 2009 Dobra koniec tego bo zamkne temat !
Witam wszystkich.
a jak się nie uspokoicie mimo wszystko to naśle na was Marka...
Marek23 napisał/a:
Wiesz ziomuś, ze masz u mnie respekt, ale ja mam zamiar Cię zmasakrować moim no turbo. Powtarzam: zmasakrować, oes, tor, śnieg, deszcz, sucho... Hehe, to tak ode mnie.
i pozamiatane !!!!!!
Mick - Wto 21 Lip, 2009 jak dla mnie koniec tematu...
marek pozamiatał...Janusz - Wto 21 Lip, 2009 witam wszystkich nowych,
eM nie podoba mi się to co zrobiłeś, podobało mi się tak jak było M - Wto 21 Lip, 2009 co Ci sie nie podoba?Janusz - Wto 21 Lip, 2009 ze zablokowałeś całe forum do czytania bez logowania. (o ile to prawda, bo nie sprawdzałem)