nox - Wto 29 Wrz, 2009 Massakra , złe emocje prze zemnie przebiegały podczas oglądania tych czynów , zdenerwowałem się .... I jak mu ten silnik wyrywali a on nie chciał oddać...bizon - Wto 29 Wrz, 2009 zastanawiam sie nad sensem takiego niszczenia, np w porownaniu do sprzedazy...M - Wto 29 Wrz, 2009 sens niszczenia - chodzi o to zeby ludziom odechcialo sie nielegali i zostali standardowymi grubymi potulnymi amerykanami i dodgach i chryslerach.
Zobaczysz taki filmik i bedziesz sie bac.KonradMK - Wto 29 Wrz, 2009
eM napisał/a:
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
Dlaczego uwazasz ze z odpadow szpitalnych?
jeśli rozpuści ci się cukierek w ustasch i pozostanie słony smak to pewnie było w nim coś słonego. jeśli z wafla została tkanka ludzka to imho była tam zanim się to coś rozpuściło.
Zgadzam się z toba ale dlaczego odpad szpitalny? Myslisz ze hostię robią w prosektorium?
raczej nie, ale to jedyne logiczne wyjaśnienie może ktoś w firmie robiącej wafle jest satanistą? Barejka - Wto 29 Wrz, 2009 jak chlodnice mu ladnie wyciagnal Barejka - Wto 29 Wrz, 2009 to sa auta zerekwirowane przez policje podczas nielegalnych wyscigow?M - Wto 29 Wrz, 2009 nie, ludzie sami sie zglosili ze chca oddac swoje wypieszczone jdmy do kasacjiBarejka - Wto 29 Wrz, 2009 eM, wybacz ale nie uczylem sie angielskiego i nie bardzo kumam M - Wto 29 Wrz, 2009 a to Cie przepraszam w takim razie. Sądziłem ze to oczywiste.michool_vt - Wto 29 Wrz, 2009 chrzanek??
Jakarti - Wto 29 Wrz, 2009 wtf?! Marek23 - Wto 29 Wrz, 2009 O KUR.WA!!! A ja myślalem, że potrafię latac bokami Misiek_lbn - Wto 29 Wrz, 2009 http://www.youtube.com/wa...feature=related
co do chrzanka
ps. jak to jest że chrzanowski ma gdzies wlepe HH k-mart - Wto 29 Wrz, 2009 zawody driftowe nigdy mnie nie jaraly i raczej nigdy nie beda.
nie wiem co to ma wspolnego z motorsportemMarek23 - Wto 29 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
zawody driftowe nigdy mnie nie jaraly i raczej nigdy nie beda.
nie wiem co to ma wspolnego z motorsportem
Hehe, mocno. No w sumie ja tez się nie jaram,ale przyznaj ziom, że postawił dobrze bokiem. Ale sport to nie jest,ewentualnie zabawa.