To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Tu się witamy...

Barejka - Śro 22 Lip, 2009

dewajtis85, dawaj do nas a forum, witamy Cie sola i sola :]
Anonymous - Śro 22 Lip, 2009

Jak się ma "francuza" to nie ma się czego bać... :lol2:
CHRZANEK - Śro 22 Lip, 2009

Barejka napisał/a:
witamy Cie sola i sola

Sola to taka ryba

Zatem witamy Cię rybą.

Misiek_lbn - Śro 22 Lip, 2009

ryba śmierdzi, więc witamy Cię również smrodem...

:D

nie wiem dlaczego, ale jakoś mi się z waginą skojarzyło...

a wogóle to witam ;)

leon - Śro 22 Lip, 2009

czyli witamy Cie wagina śmierdzącą starym fiszem :D :devil: :wall:
Barejka - Śro 22 Lip, 2009

leon napisał/a:
śmierdzącą starym fiszem

czyli sledziem :rotfl:

Dziękuję za ciepłe i miłe słowa. Ogólnie hot hatcha jeszcze nie mam, kto wie, może już niebawem...
TomsoN - Śro 22 Lip, 2009

nie masz hothatcha to kup 406 :rotfl: albo xsi od miśka
k-mart - Śro 22 Lip, 2009

jak chcesz oddam Ci za 100zl moje gti

Witam, oto powrót uzależnionego - kilka lat temu kupiłem sobie na urodziny Saxo VTS 16V (dzięki temu forum, bo to właśnie tu znalazłem ogłoszenie z Poznania). Saksuś okazał się super dobrym egzemplarzem, jednym z trzech wówczas nie bitych od nowości w PL. Serwisowany u Adamanta, doczekał się Racelanda i N-kowego Supersprinta. Niestety, pewna zła kobieta stwierdziła, że na to auto nic nie wyrwę, więc kupiłem Imprezę GT (duuuuży błąd, zakończony dwoma stłuczkami). Później, na uspokojenie - bynajmniej nie kieszeni - było BMW E46 320d Touring, następnie Ikarus / Neoplan / Jelcz, aż wreszcie moje modlitwy zostały wysłuchane i zostałem szczęśliwym posiadaczem 106 Rallye w kolorze bianca white. Nigdy nie sprzedam tej Puni! Liczne mody w drodze, na razie oko i prawą nogę cieszą Bilstein B6 i sprężyny Eibach, pucharowy komp, pałer rura, spowalniacze ATE, białe klamki i lusterka :)

Taki hatch naprawdę może być lepszy niż rwd ? Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć...
strick - Śro 22 Lip, 2009

Witam :)
Miejsce zamieszkania zmieniłes tez :)

Greg - Czw 23 Lip, 2009

gd-r600 napisał/a:
Witam, oto powrót uzależnionego - kilka lat temu kupiłem sobie na urodziny Saxo VTS 16V (dzięki temu forum, bo to właśnie tu znalazłem ogłoszenie z Poznania). Saksuś okazał się super dobrym egzemplarzem, jednym z trzech wówczas nie bitych od nowości w PL. Serwisowany u Adamanta, doczekał się Racelanda i N-kowego Supersprinta. Niestety, pewna zła kobieta stwierdziła, że na to auto nic nie wyrwę, więc kupiłem Imprezę GT (duuuuży błąd, zakończony dwoma stłuczkami). Później, na uspokojenie - bynajmniej nie kieszeni - było BMW E46 320d Touring, następnie Ikarus / Neoplan / Jelcz, aż wreszcie moje modlitwy zostały wysłuchane i zostałem szczęśliwym posiadaczem 106 Rallye w kolorze bianca white. Nigdy nie sprzedam tej Puni! Liczne mody w drodze, na razie oko i prawą nogę cieszą Bilstein B6 i sprężyny Eibach, pucharowy komp, pałer rura, spowalniacze ATE, białe klamki i lusterka :)

Siema Grzesiek! :)

Fajnie że znów się zarejestrowałeś.

PS O hh.org wiem właśnie od Ciebie ;)

GeKo - Czw 23 Lip, 2009

dewajtis85, Nauczysz się łamać fury z lewej nogi a zapomnisz o RWD :D