Barejka - Śro 22 Lip, 2009 dewajtis85, dawaj do nas a forum, witamy Cie sola i sola Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 Jak się ma "francuza" to nie ma się czego bać... CHRZANEK - Śro 22 Lip, 2009
Barejka napisał/a:
witamy Cie sola i sola
Sola to taka ryba
Zatem witamy Cię rybą.Misiek_lbn - Śro 22 Lip, 2009 ryba śmierdzi, więc witamy Cię również smrodem...
Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 nie wiem dlaczego, ale jakoś mi się z waginą skojarzyło...
a wogóle to witam leon - Śro 22 Lip, 2009 czyli witamy Cie wagina śmierdzącą starym fiszem Barejka - Śro 22 Lip, 2009
leon napisał/a:
śmierdzącą starym fiszem
czyli sledziem Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 Dziękuję za ciepłe i miłe słowa. Ogólnie hot hatcha jeszcze nie mam, kto wie, może już niebawem...TomsoN - Śro 22 Lip, 2009 nie masz hothatcha to kup 406 albo xsi od miśkak-mart - Śro 22 Lip, 2009 jak chcesz oddam Ci za 100zl moje gtiAnonymous - Śro 22 Lip, 2009 Witam, oto powrót uzależnionego - kilka lat temu kupiłem sobie na urodziny Saxo VTS 16V (dzięki temu forum, bo to właśnie tu znalazłem ogłoszenie z Poznania). Saksuś okazał się super dobrym egzemplarzem, jednym z trzech wówczas nie bitych od nowości w PL. Serwisowany u Adamanta, doczekał się Racelanda i N-kowego Supersprinta. Niestety, pewna zła kobieta stwierdziła, że na to auto nic nie wyrwę, więc kupiłem Imprezę GT (duuuuży błąd, zakończony dwoma stłuczkami). Później, na uspokojenie - bynajmniej nie kieszeni - było BMW E46 320d Touring, następnie Ikarus / Neoplan / Jelcz, aż wreszcie moje modlitwy zostały wysłuchane i zostałem szczęśliwym posiadaczem 106 Rallye w kolorze bianca white. Nigdy nie sprzedam tej Puni! Liczne mody w drodze, na razie oko i prawą nogę cieszą Bilstein B6 i sprężyny Eibach, pucharowy komp, pałer rura, spowalniacze ATE, białe klamki i lusterka Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 Taki hatch naprawdę może być lepszy niż rwd ? Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć...strick - Śro 22 Lip, 2009 Witam
Miejsce zamieszkania zmieniłes tez Greg - Czw 23 Lip, 2009
gd-r600 napisał/a:
Witam, oto powrót uzależnionego - kilka lat temu kupiłem sobie na urodziny Saxo VTS 16V (dzięki temu forum, bo to właśnie tu znalazłem ogłoszenie z Poznania). Saksuś okazał się super dobrym egzemplarzem, jednym z trzech wówczas nie bitych od nowości w PL. Serwisowany u Adamanta, doczekał się Racelanda i N-kowego Supersprinta. Niestety, pewna zła kobieta stwierdziła, że na to auto nic nie wyrwę, więc kupiłem Imprezę GT (duuuuży błąd, zakończony dwoma stłuczkami). Później, na uspokojenie - bynajmniej nie kieszeni - było BMW E46 320d Touring, następnie Ikarus / Neoplan / Jelcz, aż wreszcie moje modlitwy zostały wysłuchane i zostałem szczęśliwym posiadaczem 106 Rallye w kolorze bianca white. Nigdy nie sprzedam tej Puni! Liczne mody w drodze, na razie oko i prawą nogę cieszą Bilstein B6 i sprężyny Eibach, pucharowy komp, pałer rura, spowalniacze ATE, białe klamki i lusterka
Siema Grzesiek!
Fajnie że znów się zarejestrowałeś.
PS O hh.org wiem właśnie od Ciebie GeKo - Czw 23 Lip, 2009 dewajtis85, Nauczysz się łamać fury z lewej nogi a zapomnisz o RWD