To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - pokaz swoja fote

M - Pon 07 Gru, 2009

KonradMK napisał/a:
to jak mieć koszulkę z Piłsudskim :D

taki ch.uj

PiTT - Pon 07 Gru, 2009

eM napisał/a:
koszulka w stylu che - gratulacje, to jak miec koszulkę z hitlerem albo stalinem

hehehe, impreza tematyczna

martin.h - Pon 07 Gru, 2009

eM napisał/a:
koszulka w stylu che - gratulacje, to jak miec koszulkę z hitlerem albo stalinem

No i co z tego, wszystkie postacie są historyczne, tak jak Mieszko I, Jan III Sobieski czy Napoleon.

M - Pon 07 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
eM napisał/a:

No i co z tego, wszystkie postacie są historyczne, tak jak Mieszko I, Jan III Sobieski czy Napoleon.

Zastanawiam sie czy jesteś idiotą czy tylko na takiego się kreujesz.

Maciusiowy - Pon 07 Gru, 2009

Mieszka I w to proszę nie mieszac!!
KonradMK - Pon 07 Gru, 2009

albo nie mieszkać

eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
eM napisał/a:

Każda postać jest kontrowersyjna. Dla jednego Ernesto „Che” Guevara będzie "bogiem" (jak dla kubańczyków), dla innego okropnym człowiekiem, komunistom jakich wielu (np. dla Ciebie). Tak samo Stalin, Hitler, Napoleon czy inni przywódcy mają swoich zwolenników i przeciwników.
Czy kubańczyk z koszulką "Che" Guevara'y jest dla Ciebie idiotom? Tak samo można by wyeliminować "pół" świata i wyszłoby że tylko Ty nie jesteś idiotom. Bez sensu.

Jakarti - Pon 07 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
idiotom?

:D

Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:
idiotom?

Widzisz jestem idiotom (idiotą) :D

M - Pon 07 Gru, 2009

martin.h napisał/a:
eM napisał/a:
martin.h napisał/a:
eM napisał/a:

Każda postać jest kontrowersyjna. Dla jednego Ernesto „Che” Guevara będzie "bogiem" (jak dla kubańczyków), dla innego okropnym człowiekiem, komunistom jakich wielu (np. dla Ciebie). Tak samo Stalin, Hitler, Napoleon czy inni przywódcy mają swoich zwolenników i przeciwników.
Czy kubańczyk z koszulką "Che" Guevara'y jest dla Ciebie idiotom? Tak samo można by wyeliminować "pół" świata i wyszłoby że tylko Ty nie jesteś idiotom. Bez sensu.

Wiesz co to jest relatywizm ? Właśnie go uprawiasz.
To najgorsza zmora obecnych czasów, wszystko można zrelatywizować.
Natomiast prawda jest zawsze i tylko jedna, kto twierdzi inaczej przeczy sam sobie.
Prawda jest taka ze Che to po prostu komunistyczny zbrodniarz, kat i morderca nie gorszy od hitlera,stalina, bolszewii,upowców czy innych oprawców.
Wiec prosze usiądz do lektury i przestań realatywizować.

kamil - Pon 07 Gru, 2009

ale na koszulce nie mam z Che a z podobiną mojego przełozonego :) impreza była pod hasłem Havana więc można nosić koszulkę "a la Che"
ale zgadzam się w 100 %, dziwią mnie ludzie co zasuwaja w koszulkach Che na codzień...

KonradMK - Pon 07 Gru, 2009

Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:
idiotom?

i komunistom :D

M - Pon 07 Gru, 2009

spoko...
kamil - Pon 07 Gru, 2009

ale Em, musisz przyznac tez racje że Piłsudski tez nie był świętym. Litwini pamiętaja do teraz jego wyprawę w 1919 no i my Polacy także przewrót Majowy z 26 roku, który omal nie doprowadził do wojny domowej.
CHRZANEK - Pon 07 Gru, 2009

Byłem świadkiem zdarzenia jak pani z dziećmi (podstawówka) stała koło pomnika Marszałka Piłsudskiego przy łazienkach (ul. Belwederska) Na pytanie : "Czyj to pomnik?" jakaś dziewczynka powiedziała że to Stalin.

Przyznaje że nie wiedziałem jak się zachowac :P