ziom chyba nie mówisz o tym cabrio o którym myśle
na to się chyba nie wyrywa lasek... one tym jeżdzą CHRZANEK - Nie 29 Cze, 2008
Michał napisał/a:
zakaz odzywania sie chrzania w tym temacie
No i dobra... Zwisa mi to stęchłym kalafiorem Michał - Nie 29 Cze, 2008 zazdrościsz beju , zazdroscisz k-mart - Nie 29 Cze, 2008 Najlepsza grupa na swiecie, "Bloodhound Gang"
"Just cuz I'm from the CPT, nice Police are nice to me" heheheCHRZANEK - Sob 05 Lip, 2008 Armin Van Buuren feat Justine Suissa - Simple Things
http://pl.youtube.com/watch?v=dMuBVL5tPU0Anonymous - Sob 05 Lip, 2008 Buuren... tak, to jest to.. perfekcyjnie w moje gusta Michał - Nie 06 Lip, 2008 infroa co ty gadasz !!
sprawdz goroce gówno ...
laska, kabrio, słonce ... mistrz
sprawdzcie to ferrarfi, swietny montaż i zdjęcia ...
Shawty Lo - Foolish [Remix Feat. DJ Khaled, Baby aka Birdman, Rick Ross, Jim Jones]
bolą mnie jaja od tego gówna dobrego ...Michał - Pon 07 Lip, 2008 Lil Wayne ft. Static Major - Lollipop
Anonymous - Wto 08 Lip, 2008 czyzby unknown artist w utworze untitled?mi - Wto 08 Lip, 2008 fur, którym się lansują na mieście, to dla mnie esencja amerykańskiego "dobrego smaku" Anonymous - Wto 08 Lip, 2008 ten Unknown z gory to Lil Wayne ft. Static Major - Lollipop Michał - Wto 08 Lip, 2008 mi ssij
infra dzieki
jimmi , poprawione Misiek_lbn - Czw 10 Lip, 2008 dla niektórych shit, dla niektórych nie, ja nie widziałem wcześniej teledysku, ale mi się spodobał