To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

Tomcat - Pon 08 Lut, 2010

ade napisał/a:
ja sobie z kumplem w e30 328 zrobilismy male upalanko w piatek:D

serpentynki w alwernii i w chorowicy... bylo czarno/slisko, momentami naprawde szybko i ogolnie zajebiscie:D:P

ogolnie e30 okrutny masakrator.. co prawda raczej szybciej astra sie przemieszcza po sliskich winklach, ale mysle, ze zeby pojechac e30ka tak szybko jak moj kumpel to chyba bym ze 3 lata trenowac, a potem i tak nacpany czy cos jechac:D:P

jako ciekawostka na prostej z e30 2,8 193km mniej wiecej rowno ze wskazaniem na nie trzymajacego serii zloma :rotfl:

Czyżby Maślan ?

Jacek - Pon 08 Lut, 2010

Maślan Maślan tylko on tam ćpa ;D przecież bierze nawet od sam wieszkogo :]
Anonymous - Wto 09 Lut, 2010

speed555 napisał/a:
W sobotę w tarnowie odbyła sie 1 eliminacja imprezy o nazwie SnowDrift:) organizowana przez AMK Tarnów.

Ja też straciłem pojeżdżawkowe dziewictwo...
Trohe za szerkoiegumy i za dużo gazu ale 14/25 w generalce i 4 w klasie...

106 - Wto 09 Lut, 2010

clio w avatarze to twoje? cos ty z nim zrobil???? ;D takie ladne bylo "cywilne" :)

106 napisał/a:
clio w avatarze to twoje? cos ty z nim zrobil???? ;D takie ladne bylo "cywilne" :)

Najpierw mo ktoś przyrżnąłw drzwi pasażera, potem szwagir mi okleił na kręciołka i narazie tak jużzostanie hehehe :D

fydi - Wto 09 Lut, 2010

pokaż jakieś zdjęcia :>

Tomcat - Wto 09 Lut, 2010

fajnie z kolorem felg się komponuje :)

Dziś robiłem próby jazdy bez ABS'u i chyba sobie to daruje tej zimy... Lewe koło mi moment blokuje i auto gaśnie przy lekkim dotknieciu hamulca :P Trzeba to przejrzeć a narazie niech elektronika czuwa nad bolidem hehe
k-mart - Wto 09 Lut, 2010

dobra, daj wiecej tych fotek :)

jarek-malopolska - Wto 09 Lut, 2010

http://moto.pl/MotoPL/51,88571,7540643.html?i=1

CZy to skręcało ?? A moze jeszcze będzie skrecać ?? o_O

Tomcat - Śro 10 Lut, 2010

patrząc na te zdjęcia nasuwa mi się na myśl... "Prawie jak Williams" tylko czy prawie robi taką wielką różnicę ? (wizualnie)
k-mart - Śro 10 Lut, 2010

wizualnie nie robi zadnej, oprocz tego ze 1.8 ma przednie kola wezszy rozstaw z przodu.
co jazdy nie wiem, moj ostatni williams nie jechal, klepaly go 1.8, mimo przebiegu 80tys km

Misiek_lbn - Śro 10 Lut, 2010

Cytat:
moj ostatni williams nie jechal, klepaly go 1.8, mimo przebiegu 80tys km

kto Cię naklepał :?: :)