dodaj jeszcze "młodociany" was79 - Pon 03 Sty, 2011 of course januszku no offence GeKo - Pon 03 Sty, 2011 Telefon dla fana rajdów Martin.h z pewnością już zrobił preorder Bonczek - Pon 03 Sty, 2011 Bardzo fajne porównanie Kenet - Pon 03 Sty, 2011 Wracając do Iphone'a taka mała ciekawostka:
Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.
Boje się... ciekawe co wyłączą następne martin.h - Pon 03 Sty, 2011
GeKo napisał/a:
Telefon dla fana rajdów Martin.h z pewnością już zrobił preorder
Chodzi o nazwę?
Tak wogóle jeśli chodzi o sprzęt elektroniczny to nie jestem wymagający, mam starą Nokię z mp3, ważne że dzwoni i można muzyki posłuchać
Jedyne co mnie jara to dobry sprzęt hi-fi, ale mam jeszcze zdrowy mózg, który mówi: "chłopie opanuj się" Anonymous - Pon 03 Sty, 2011
martin.h napisał/a:
jaram dobry sprzęt hi-fi
Jeszcze nie próbowałem ale jak klepie to czemu nie martin.h - Pon 03 Sty, 2011
Czesio napisał/a:
martin.h napisał/a:
jaram dobry sprzęt hi-fi
Jeszcze nie próbowałem ale jak klepie to czemu nie
Najlepsze są lampy ze wzmacniacza M - Wto 04 Sty, 2011
Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.
Boje się... ciekawe co wyłączą następne
Moim zdaniem to jest aplikacja budzika w iphonie napisana przez kogoś "na kolanie"Bad-i - Wto 04 Sty, 2011 a ja tam Iphone polubilem, dzisiaj młody sciagnal sobie jakiegos kota ktory wszystko powtarza. Serio ten kot jest tak dobry (wkoorwiający bardziej niż eM z polityką) ze sam sie zastanawiam jak oni robią te bajery na ten telefon.
p.s. dobre jest to ze na koniec mozna go paluchem kilka razy yebnac przez głowe i kot pada GeKo - Śro 05 Sty, 2011 http://nt.interia.pl/tele...osci,1578385,83 He he już o tym słyszałem, teraz sie potwierdza. Jednak WM nie taki zły Bonczek - Śro 05 Sty, 2011 Wolę mieć niedziałający budzik MoRToN - Wto 11 Sty, 2011 E ee kurła, co jest z sieciami komórkowymi, że ak się rzuciły z promocjami na telefony. To normalne czy chceą sie pozbyć starego sprzętu ? Jakaś nowa generacja komórek wchodzi czy co ?
Jestem na etapie wymiany fona i w sumie nie wiem czy mam sie nad czym zastanawiać.MoRToN - Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a:
Janusz napisał/a:
tak naprawdę juz pytanie napisałeś w ten sposób ze było wiadomo ze android Ci nie potrzebny, tylko ten drugi
Pytanie brzmiało: jakie są plusy androida...
Dalsza część była uzasadnieniem pytania, po to aby osoby które zechcą odpowiedzieć znały mój problem i kontekst pytania
Ale i tak dziękuję
W tym samsungu karty pracują równolegle czy trzeba się przełączać i jedna cały czas nieaktywna ?anjas - Wto 11 Sty, 2011
MoRToN napisał/a:
W tym samsungu karty pracują równolegle czy trzeba się przełączać i jedna cały czas nieaktywna ?
równolegle, obie są aktywne. Można wybierać jednym kliknięciem, z którego numeru dzwonisz... podobno