To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Janusz - Pon 03 Sty, 2011

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dodaj jeszcze "młodociany" :D

was79 - Pon 03 Sty, 2011

of course januszku no offence :*
GeKo - Pon 03 Sty, 2011

Telefon dla fana rajdów :D Martin.h z pewnością już zrobił preorder ;)

Bonczek - Pon 03 Sty, 2011

Bardzo fajne porównanie :]
Kenet - Pon 03 Sty, 2011

Wracając do Iphone'a taka mała ciekawostka:

W Iphone'ach przestały działać budziki

Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.

Boje się... ciekawe co wyłączą następne ^_^'

martin.h - Pon 03 Sty, 2011

GeKo napisał/a:
Telefon dla fana rajdów :D Martin.h z pewnością już zrobił preorder ;)

Chodzi o nazwę? ;D

Tak wogóle jeśli chodzi o sprzęt elektroniczny to nie jestem wymagający, mam starą Nokię z mp3, ważne że dzwoni i można muzyki posłuchać :]
Jedyne co mnie jara to dobry sprzęt hi-fi, ale mam jeszcze zdrowy mózg, który mówi: "chłopie opanuj się" :D

Anonymous - Pon 03 Sty, 2011

martin.h napisał/a:
jaram dobry sprzęt hi-fi

Jeszcze nie próbowałem ale jak klepie to czemu nie ;D

martin.h - Pon 03 Sty, 2011

Czesio napisał/a:
martin.h napisał/a:
jaram dobry sprzęt hi-fi

Jeszcze nie próbowałem ale jak klepie to czemu nie ;D

Najlepsze są lampy ze wzmacniacza :D

M - Wto 04 Sty, 2011

Kenet napisał/a:
Wracając do Iphone'a taka mała ciekawostka:

W Iphone'ach przestały działać budziki

Nie wiem czy to początek końca świata, ale sprawę potwierdzam. Nie zadzwonił w nowy rok, nie zadzwonił też w niedzielę. Na szczęście poniedziałek mam wolny, bo też nie zadzwonił... Dopiero jakieś dwie godziny temu budzik zaczął działać.

Boje się... ciekawe co wyłączą następne ^_^'

Moim zdaniem to jest aplikacja budzika w iphonie napisana przez kogoś "na kolanie"

Bad-i - Wto 04 Sty, 2011

a ja tam Iphone polubilem, dzisiaj młody sciagnal sobie jakiegos kota ktory wszystko powtarza. Serio ten kot jest tak dobry (wkoorwiający bardziej niż eM z polityką) ze sam sie zastanawiam jak oni robią te bajery na ten telefon.

p.s. dobre jest to ze na koniec mozna go paluchem kilka razy yebnac przez głowe i kot pada ;D

GeKo - Śro 05 Sty, 2011

http://nt.interia.pl/tele...osci,1578385,83 He he już o tym słyszałem, teraz sie potwierdza. Jednak WM nie taki zły :D
Bonczek - Śro 05 Sty, 2011

Wolę mieć niedziałający budzik :jupi:
MoRToN - Wto 11 Sty, 2011

E ee kurła, co jest z sieciami komórkowymi, że ak się rzuciły z promocjami na telefony. To normalne czy chceą sie pozbyć starego sprzętu ? Jakaś nowa generacja komórek wchodzi czy co ?

Jestem na etapie wymiany fona i w sumie nie wiem czy mam sie nad czym zastanawiać.

MoRToN - Wto 11 Sty, 2011

anjas napisał/a:
Janusz napisał/a:
tak naprawdę juz pytanie napisałeś w ten sposób ze było wiadomo ze android Ci nie potrzebny, tylko ten drugi ;p

Pytanie brzmiało: jakie są plusy androida... :)
Dalsza część była uzasadnieniem pytania, po to aby osoby które zechcą odpowiedzieć znały mój problem i kontekst pytania :)

Ale i tak dziękuję :*

W tym samsungu karty pracują równolegle czy trzeba się przełączać i jedna cały czas nieaktywna ?

anjas - Wto 11 Sty, 2011

MoRToN napisał/a:
W tym samsungu karty pracują równolegle czy trzeba się przełączać i jedna cały czas nieaktywna ?

równolegle, obie są aktywne. Można wybierać jednym kliknięciem, z którego numeru dzwonisz... podobno :)