Janusz - Śro 19 Sie, 2009 e tam, przezywacie bo nie poruchaliście i tyle Maciusiowy - Śro 19 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
a to Loko nie obciągał psu??
...psowi jak już coś
a Marek był Hardkurem (bo wlazł na drzewo)Jacek - Śro 19 Sie, 2009 a jam mam numer od jednej ale coś wieśniara zły człowiek...ogólnie pies im mordę lizał a i to za dużo dla takich księzniczek, mam nadzieję że ta w tych białych rybaczkach ma już jakąś grzybicę za naszą krzywdę Maciusiowy - Śro 19 Sie, 2009 ale zabrał ktoś soundtrack z impry? M - Śro 19 Sie, 2009 prosze o chwile cierpliwosci, musi sie przetworzyc
Stacho - Śro 19 Sie, 2009 wejdz w usera na YT i tam go zobaczysz Loko - Śro 19 Sie, 2009 Uaktualniona tabelka:
michool_vt - Śro 19 Sie, 2009 5:35 kej pali kapcia fiaciorem maliniaka Anonymous - Śro 19 Sie, 2009 no i w końcu doczekałem się na autoryzacje mojego konta tak więc i ja chciałem wszystkim podziękować za miłe spotkanie dzięki wielkie ekipa jak dla mnie troszke za bardzo wymieszana (w sesie mało osób znałem przez co mogłem stwarzać wrażenie osoby troche zamkniętej w sobie i mało wyluzowanej za co przepraszam ) ale i tak mega ;] poprawiłem swój ostatni czas wiec jestem zadowolony ;] kant i tak idzie do sprzedania trzeba szukać nowej bazy ;]Anonymous - Śro 19 Sie, 2009
eM napisał/a:
film
Koleś ze srebrnego CTR w 4:05- piękny tor jazdy, o tym bym nie pomyślał Marek23 - Śro 19 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
Marek 23 spał, bo u niego w Rybniku
Ziomuś, ja dziewczynę mam i jestem jej wierny.
Janusz napisał/a:
e tam, przezywacie bo nie poruchaliście i tyle
Przestaw myślenie. To one nie poruchały...
jacek czajka napisał/a:
mam nadzieję że ta w tych białych rybaczkach ma już jakąś grzybicę za naszą krzywdę
Hihi, to ta co powiedziała, że mogłaby się ruchac z 5 naraz. Po tym hasle, już wiedziałem, że o sexie czyta w Cosmo, ale boi sie spróbowac.
19ste miejsce jutro zamawiam kołyskę, bo za chwilę będę gorzej skręcał niż te dziwki po naj.ebceMaciusiowy - Śro 19 Sie, 2009
Maliniak napisał/a:
przez co mogłem stwarzać wrażenie osoby troche zamkniętej w sobie
Anonymous - Śro 19 Sie, 2009 to ten papieros tak na mnie dziwnie zadziałał nie wiem co się wtedy ze mną działoM - Śro 19 Sie, 2009 Tu jest filmik w lepszej jakosci bo niestety jutłuk zmasakrował jakość