twardo postawiona hipoteza i jej obrona.PiTT - Pon 15 Lis, 2010 skąd Ci ludzie biorą czas na takie analizy
zakładam że nie jest to jego praca
rozpisał się srogo... a kolejny post wrzuca takie foto z twierdzącym opisem że zrobił je ktoś telefonem komórkowym
i chooj, wszystko traci na wiarygodności przez taki 1 mały detal
Bad-i - Pon 15 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
a kolejny post wrzuca takie foto z twierdzącym opisem że zrobił je ktoś telefonem komórkowym
i chooj, wszystko traci na wiarygodności przez taki 1 mały detal
Jest jeszcze to: "Czy z takiej wysokości mógł sie rozsypać jak tekturowe pudełko bez „pomocy” bomby izowolumetrycznej eksplodującej od wewnątrz po jej uruchomieniu przez zapalnik wstrząsowy po zaczepieniu kołami o wierzchołki drzew?
Dodatkowo ten przerażający okrzyk kończący stenogram z zapisu czarnych skrzynek jest dość wymowny. Najprawdopodobniej jest to moment uruchomienia się tej bomby - która mogła być zainstalowana gdzieś w pobliżu - i rozpoczęła w błyskawicznym tempie uwalniać z siebie znajdującą się w niej pod dużym ciśnieniem substancję wybuchową w chwilę później eksplodującą w całym samolocie."KonradMK - Pon 15 Lis, 2010 no dobra ja też w to nie wierzę. ale co musielibyście usłyszeć i od kogo żeby uwierzyć? nie ma takiej możliwości czy chodzi tylko o źródło?Loko - Pon 15 Lis, 2010 O kurwa trzeba mieć fantazję, ale to już przeginka Bad-i - Pon 15 Lis, 2010
KonradMK napisał/a:
no dobra ja też w to nie wierzę. ale co musielibyście usłyszeć i od kogo żeby uwierzyć? nie ma takiej możliwości czy chodzi tylko o źródło?
Ja bym uwierzyl gdybym zobaczyl jakiekolwiek rzeczowe dowody. Dodam ze powyzszy tekst mnie zaciekawil (dlatego przeczytalem caly) - niestety w polowie argumenty sie posypaly a zdjecie z komorki juz dobilo temat
Moze inaczej to ujmę - do tej pory nie mam zadnych przeslanek zeby uwazac tą katastrofę za zamach.pP - Pon 15 Lis, 2010 przeginka to też fakt, że fotyga i macierewicz lecą do USA z wnioskiem o utworzenie miedzynarodowej komisji ds. wyjasnienia katastrofy smoleńskiejBad-i - Pon 15 Lis, 2010
pP napisał/a:
przeginka to też fakt, że fotyga i macierewicz lecą do USA z wnioskiem o utworzenie miedzynarodowej komisji ds. wyjasnienia katastrofy smoleńskiej
tego to juz nawet nie nalezy komentowaćAnonymous - Pon 15 Lis, 2010 Czy to prawda ze Macierewicz miał układy z mafia w latach 90 ?martin.h - Pon 15 Lis, 2010
Czesio napisał/a:
Czy to prawda ze Macierewicz miał układy z mafia w latach 90 ?