Miałem nie wklejać bo zaraz będzie podważanie i kpiny ale trochę ochłonąłem i myślę że tytuł sam się obroni.
http://gazetaprawda.pl
czyli rozumiem ze gazeta prawda. Jest jedynym rzetelnym źródłem informacji, które nie kłamie nie przekręca itp ?? ale jaka masz tego pewność, skoro wszystkie telewizje i radia również te komercyjne kłamią i robią ludziom wodę z mózgu, to skad mam wiedzieć ze ta akurat tego nie robi??
Janusz, to jest właśnie istota całej dyskusji.
Nawet nie kliknąłeś w link a już bijesz się na argumenty i stajesz okoniem.Janusz - Sob 16 Paź, 2010
Cytat:
:rotfl:
Nawet nie kliknąłeś w link a już bijesz się na argumenty i stajesz okoniem.
zgadzam sie i robię tak z premedytacja... A wiesz dlaczego ??M - Sob 16 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Cytat:
:rotfl:
zgadzam sie i robię tak z premedytacja... A wiesz dlaczego ??
Próbujesz wybrnąć?zefir - Sob 16 Paź, 2010
anjas napisał/a:
Cytat:
ja sie nie zgadzam, uwazam, ze jedyne co uratuje w zakresie podatkowym polske, to likwidacja kompletnie wszelkich ulg i wprowadzenie prostych jak konstrukcja cepa przepisow podatkowych.
wtedy:
1. nie bedzie pola do oszustw
2. bedzie mozna ograniczyc administracja, ktora przejada budzetowa kase
Ile na tym forum jest socjalistów
+1
Janusz - Sob 16 Paź, 2010
M napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
zgadzam sie i robię tak z premedytacja... A wiesz dlaczego ??
Próbujesz wybrnąć?
nie....
Chodzi mi o to ze Twoja teoria spiskowa jest kompletnie bez sensu. Ponieważ twierdzisz ze wszystkie telewizje i stacje radiowe kłamią na rzecz PO które podnosi im podatki. Jedynym sprawiedliwym który zna prawdę jesteś Ty sam, bo wygrzebiesz kilka linków z netu, Anty PO i jest fajnie.... Mówisz ze robia nam wszczy wodę z mózgu ale Ty sam własny obraz polityczny masz wysnuty przez swoje własne urojenia, nie potrafisz poprzeć niczym tego co mówisz, poza kilkoma publikacjami sprawiedliwych w necie. Czasami wrzucisz niedziałający link. Ale to nie ma znaczenia, bo nawet gdyby działa to to nic nie zmieni, dalej nie bedzie można go przyjąć za jedyna sprawiedliwa wyrocznie. Bo nie ma pewności ze nie jest opłacany przez kogoś, tak jak wszystkie stacje Tv i radiowe przez PO razem z Lisem na czele. Uwazam ze w PL nie ma 100% wolności słowa w tv i radiu.. lobby jest silne... ale nie można popadać w paranoje... Wszystko trzeb brac z dystansem... ale Ty tego tak nie robisz.... Ty uważasz ze wszyscy wycinają głupie wypowiedzi Kaczyńskiego i potem je puszczają. Robiac Agitke na Bronka...PiTT - Sob 16 Paź, 2010
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
Dobrzy dadzą radę bo 2k zł miesięcznie to nie aż taki wydatek
2k rocznie.
no właśnie, ile didżej zarabia grając na imprezach w klubach albo weselach?
myślę że niektórzy z jednej nocy mogą sobie ten koszt opłacić, ale po co, lepiej okradać
dokładnie jak ze ściąganiem filmów z sieci, z taką małą różnicą że np. ja nie zarabiam na ściągniętych filmach, są tylko do mojego użytku
co do ceny prawka, nie wiem ile powinno rozsądnie kosztować, robiłem w 97r. i nie pamiętam ile płaciłem bo na szczęście prawko robi się raz w życiu.
eM, bardzo złe nastawianie, chcesz przenieść firmę za granicę i nie płacić tu podatków, ale mieszkać to chcesz tak?
wyobraź sobie co by się działo jakby wszystkie większe firmy tak zrobiły
na pewno by pozytywnie wpłynęło na gospodarkę i zapewne byłyby tylko obniżki podatków i cen wszystkich towarów saxorulez - Sob 16 Paź, 2010
PiTT napisał/a:
no właśnie, ile didżej zarabia grając na imprezach w klubach albo weselach?
myślę że niektórzy z jednej nocy mogą sobie ten koszt opłacić, ale po co, lepiej okradać
mój brat jest zrzeszony w ZAIKSIE, jednego z userów tego forum tata również i rozmawiałem z nimi kilka razy, w gruncie rzeczy za te 2000 PLN rocznie ma sie dostęp do wielu rzeczy ze strony ZAIKSU np. tańsze hotele (bo zaiks ma kilka w PL), pomoc prawna plus jest w Konstancinie dom starców dla osób zrzeszonych w ZAIKSIE (gdyby się omuś nie powiodło a opłacał składkę do ma gdzie dożyć końca)saxorulez - Sob 16 Paź, 2010 Odnośnie prawdy w mediach
http://wiadomosci.gazeta....ta_Polska_.htmlanjas - Sob 16 Paź, 2010 Rada Etyki Mediów jest przekupiona przez ruskich, Donka i Bronka KomuchoRuskiego... Innej opcji nie ma! Tylko Gazeta Polska i Nasz Dziennik piszą prawdę. No i Niezalezna.pl.PiTT - Sob 16 Paź, 2010
jak śmiesz Putinowski sługusie! saxorulez - Sob 16 Paź, 2010 Ja myślę że żona nie wie co mówi.. on dzwonił na bankPiTT - Sob 16 Paź, 2010 a tak już zupełnie serio
to koorwy a nie dziennikarze, inaczej chyba takich niedorozwiniętych, pokrzywdzonych w dzieciństwie idiotów inaczej nazwać nie można
naginać prawdę można, ale do koorwy nędzy są pewne granice
dziwię się na serio że inteligentni ludzie to czytają i cytują
tam nie ma nic przedstawiania faktów, jest to jedynie atak na partię rządzącą i za wszelką cenę próba szukania sensacji, podkreślam, zero faktów, jedynie nagonka
nawet jakby zostało w 100% potwierdzone, że powodem katastrofy była np. awaria samolotu to i zwolennicy teorii spiskowych by w to nie uwierzyli tylko zarzucili kolejne kłamstwa
co ciekawe nie znalazłem ani słowa o tych poszlakach
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
rozumiem, że wszechwiedząca Niezależna, Dziennik Polski itd. znają prawdę i celowo pominęły ten TVNowski bełkot?
a na dodatek napiszę że to właśnie Niezalezna na początku wprowadzała zamęt i mieszała ludziom w głowach
art. typu "czy rosjanie dobijali ocalałych z katastrofy?!" litości...
no, ale jak ktoś lubi tytuły w stylu www.niewiarygodne.pl to idealnie nadaje się aby wrzucić w jeden katalog w ulubionych -> "głupoty"