ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
pP - Nie 30 Sty, 2011 runda VII
mistrzostwa
Bonczek - Nie 30 Sty, 2011 Aaa, ok, tak tylko mi przyszło do głowy, chciałem zagaić przy niedzieli pP - Nie 30 Sty, 2011 UWAGA UWAGA
Mam dla Was niespodziankę
Obecnie rozgrywane będą w jednym czasie 2 rundy:
od dzisiaj do środy (3dni):
RUNDA IX
30 stycznia-02 lutego 2011
TOR - Cape Ring (Tor północny)
AUTO - Lotus Elise 111R '04
od dzisiaj do niedzieli (7dni):
RUNDA X
30 stycznia-06 lutego 2011
TOR - Nurburgring Nordschleife (Tor autentyczny)
AUTO - dowolne (z wyłączeniem F1!!!)
W ostatniej rundzie chodzi o to aby uzyskać jak najkrótszy czas okrążenia pętli północnej wybranym przez Was autem. Opony bez ograniczeń. Można używać aut modyfikowanych w karierze czyli tzw. ulubionych. Można ustawiać zawieszenie, skrzynię biegów itp. Musicie pokazać nie tylko umiejętność prowadzenia ale również odpowiedniego dobrania auta i ustawień do tego toru. Daję tydzień czasu na rudnę X aby każdy miał trochę więcej czasu na zapoznanie się z torem i wypróbowanie kilku aut, różnych ustawień. Jednocześnie w tej rundzie ustanowiony zostanie miszcz pętli północnej i ten rekord będzie widniał sobie i w każdym momencie (nawet po zakończeniu mistrzostw) będzie do pobicia (czytaj zgarnięcia).
Życzę powodzenia! bizon - Pon 31 Sty, 2011 IX - 1:37,511bizon - Pon 31 Sty, 2011 przy okazji pyklem nurburg na 5.04,194 red bullem, potem obejrzalem przejazd na 3.19 i zmieklem pP - Pon 31 Sty, 2011 O kurcze zapomnialem wylkuczyc red bulla
To szybsze jest niz f1
1.36.608 IXbizon - Pon 31 Sty, 2011
ale oczywiscie popieram wykluczenieBad-i - Pon 31 Sty, 2011 a co to jest ten redbull?anjas - Wto 01 Lut, 2011
Bad-i napisał/a:
a co to jest ten redbull?
taki napój enertegetyzujący.
Kiedyś piłem raz łyka od kolegi - nie polecam.was79 - Wto 01 Lut, 2011 jednak warszawka to się bawi, u nas jedynie to niedzielny rosół ze słoikabizon - Wto 01 Lut, 2011 Bad-i - Wto 01 Lut, 2011 ale dlaczego ten filmik jest puszczony z predkoscia x2 ?? pP - Wto 01 Lut, 2011 red bull zrobił sobie promo i niby wspólnie z vettelem stworzyli auto idealne..i jeździ jak jeździ Janusz - Wto 01 Lut, 2011
was79 napisał/a:
jednak warszawka to się bawi, u nas jedynie to niedzielny rosół ze słoika
bizon - Wto 01 Lut, 2011
Bad-i napisał/a:
ale dlaczego ten filmik jest puszczony z predkoscia x2 ??
jesli nie jechales jeszcze red bullem to zapewniam cie, ze sie zdziwisz, jak zobaczysz to samo co na filmiku
ten pojazd to kpina z praw fizyki