arssss - Nie 10 Kwi, 2011 to coś Jej nie idzie ogarnianie przeoranego pobocza martin.h - Nie 10 Kwi, 2011 Chyba odwiedzę ten Wyrazów jako kibic KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Tu w miarę widać płyty o których pisałem:
Bart - Nie 10 Kwi, 2011 u mnie w miarę nic nie widać.KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Przestaw hosta. masz przekierowanie na niemcy.Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 chodzi Ci o te ,które leżą na miejscu tarki ?arssss - Nie 10 Kwi, 2011
niestety tak jest w paru miejscach;/KarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Dokładnie.martin.h - Nie 10 Kwi, 2011
arssss napisał/a:
martin.h napisał/a:
Chyba odwiedzę ten Wyrazów jako kibic
Dlaczego jako kibic,a nie jeżdżący?
Bo mogę sobie zrobić krzywdę arssss - Nie 10 Kwi, 2011 martin.h, A tam,ja co nie ogarniam nie zrobiłem sobie nic takiego wielkiego więc i Ty na spokojnie ogarniesz nie robiąc sobie krzywdy:DPiTT - Nie 10 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
Matka Boska Częstochowska
MBCtransport
nie myślałeś o zmianie nazwy firmy?
Bart - Nie 10 Kwi, 2011 Bonczek - Nie 10 Kwi, 2011 MBC to MBcars Jakarti - Pon 11 Kwi, 2011 hhehe jesli na wyrazowie jest tak jak bylo gdy bylem tam pierwszy i jedyny raz C2ką jakies 2 lata temu + to te plyty wcale takie straszne nie są. nakurfialem wtedy bez litosci , hamulce sie grzaly a zawias pracowal w pelnym zakresie. srodek napindalał , wszystko sie trzeslo i bylo git. nie pamietam czasow, nie byly jakies rewelacyjne ale w ogole fajna zabawa. jesli nei ma wielkich dziur na torze to chyba powinno byc w miare okej.. z tarek mozna nie korzystac (tych plyt) i wtedy tez da sie dobre okrazenie zrobic. Anjas zrobi tam dobry czas gdyz nie bedzie zalowal gazu na zakretach arssss - Pon 11 Kwi, 2011 No mi też sie super jeździło pomimo tych dziur płyt itd pierwsze boki z lewej zrobiłem i miałem na gębie banana przez cały dzień:D