Znam sporo aut które robią to szybciej EmerytRs2 - Czw 17 Lis, 2011 możesz podać przykład? budzik - Pią 18 Lis, 2011 G55AMG - Około 65-75l w trasie 140km Maciusiowy - Pią 18 Lis, 2011
Marcel napisał/a:
całkowity koszt na gotowo do PL to ok 16500zł
zupełnie bez wycieczek personalnych - jak dla mnie to dramatycznie wysoka cena jak za tak stary samochód, z rdzą i takim przelotemBonczek - Pią 18 Lis, 2011 Tak wyglądają ceny EK4, EP3 i DC2 - w Polsce i tak jest w miarę tanio.M - Pią 18 Lis, 2011 Ja takie EK4 brałbym w ciemno i wiedziałbym że mogę nim jechać na wakacje i nic się nie zepsuje albo upalać.kubas - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
Ja takie EK4 brałbym w ciemno i wiedziałbym że mogę nim jechać na wakacje i nic się nie zepsuje albo upalać.
raczej, jedynie mógłby tylny błotnik odpaść bo go ruda zjadła antoś - Pią 18 Lis, 2011 Wiadomo jaką cenę będzie miało to RS4? Masz może więcej zdjęć?M - Pią 18 Lis, 2011
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Ja takie EK4 brałbym w ciemno i wiedziałbym że mogę nim jechać na wakacje i nic się nie zepsuje albo upalać.
raczej, jedynie mógłby tylny błotnik odpaść bo go ruda zjadła
Synku, wiesz o tym tyle co martin o ruchaniu martin.h - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Synku, wiesz o tym tyle co martin o ruchaniu
Czyli może napisać książkę o EK4 Bart - Pią 18 Lis, 2011 Hondy to swego rodzaju nadsamochody - nie psują się i nie rdzewieją.
lolkubas - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
kubas napisał/a:
M napisał/a:
Synku, wiesz o tym tyle co martin o ruchaniu
O to to nie, macałem pare hond na żywo po ich rdzawych elementach Maciusiowy - Pią 18 Lis, 2011
M napisał/a:
co nie zmienia faktu, że to chora kasa jak za tak stare auto - i nie chodzi mi tutaj o Marcela, generalnie chore są ceny hond.M - Pią 18 Lis, 2011 Mechaniczne moj zdaniem tak, karoseryjnie to już gorzej.
Specjaliści od karoserii w hondzie brali chyba nauki u gości z Lancii Bart - Pią 18 Lis, 2011