Hola Hola... za każdego masz 2 karne jeżyki i siedzisz koło martina
(dla adminów informacja, że nie żywię urazy do Niemy'emego więc -2 karniaki ) Jakarti - Wto 22 Sty, 2013 wczoraj byłem na Les Miserables
i tak.. scenografie w filmie super. gra aktorska.. co kto lubi. moze byc. aktorzy fajni, fabuła tez jakas tam byla. kilka humorystycznych akcentów itd itd... ALE!
w filmie nie ma praktycznie ani jednego, normalnego dialogu. ja rozumiem, ze to musical ale zeby mowic, KAŻDE słowo zawodząc jak chytra baba pod prysznicem? niestety ten "spiew" rozwalił cały w film. to było męczące. jeszcze nigdy nie widziałem żeby tyle osób wyszło z filmu.. my wyszliśmy po godzinie z wrażeniem, że ktoś nam zoperował mózg.
wieeeeeeeeeeec osoooooooooooobiscieeeeeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee polecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.rasta - Wto 22 Sty, 2013 Się, pochwałę na Comando byłem jako dzieciak w kinie Bajka
Na Robocopa w kinie Kultura niestety za nic nie chcieli mi sprzedać biletów, ale za to udało się wbić na Nocny Jastrząb z Hauerem i Stallone do kina Muranów po daniu kasy w łapę biżuterię
BTW, ro były czasy kiedy Predator leciał tylko w nocnych seansach o 21 bo był zbyt brutalny. EhhhM - Wto 22 Sty, 2013 Obejrzałem Arlington Road - bardzo dobre kino DziękipP - Wto 22 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
wczoraj byłem na Les Miserables
też byłem i mam odwrotne wrażenia,
może przez to, że wcześniej widziałem w teatrze..
jak dla mnie film znacznie lepiej opowiedział historię, wyzwolił emocję,
faktycznie bardzo długi ale w końcu to musical, w teatrze też nie było dialogów, w filmie bardzo fajne było to, że wszystko śpiewali na żywo i pozwalali sobie niejednokrotnie na odejście od oryginału..
jak dla mnie jeśli ktoś nie widział filmu ani nie był w teatrze to powinien najpierw zaliczyć kino a potem teatr Jakarti - Wto 22 Sty, 2013 to ciesze się, ze się podobało no i dobrze bylo Cie spotkac martin.h - Wto 22 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
w filmie nie ma praktycznie ani jednego, normalnego dialogu.
Jakarti napisał/a:
my wyszliśmy po godzinie
Jakarti - Wto 22 Sty, 2013
martin.h napisał/a:
:rotfl:
jesli umiesz czytac ze zrozumieniem (chociaz po Twoim poscie wątpie) to wyszlismy z kina bo ze spiewem, ktory jest obecny w musicalu nie mialo to nic wspolnego. wiec nie rozumiem po co wybierasz jakies fragmenty wypowiedzi, które nie mają ze sobą zadnego związkupP - Wto 22 Sty, 2013 no fajnie było poznać Asię
a kolega sory nie pamietam jak ma na imię Bart - Wto 22 Sty, 2013 Waldemar zdaje się.M - Wto 22 Sty, 2013 Kuczyński