Rasputin - Nie 08 Maj, 2011 Raz miałem z nim przyjemność jechać ma samym początku i z tego co pamiętam to było coś na poziomie 2.28 ale wtedy jechaliśmy na 3 cylindrach
Nie wiem czy dobrze kombinuje,ale ktos mi tu chyba nie wierzy w moja uczciwość
Ja tam się świetnie bawiłem,dużo nauczyłem a czy jestem 4 czy 14 to już nie istotne dla mnie.PiTT - Nie 08 Maj, 2011
Rasputin napisał/a:
Raz miałem z nim przyjemność jechać ma samym początku i z tego co pamiętam to było coś na poziomie 2.28 ale wtedy jechaliśmy na 3 cylindrach
Nie wiem czy dobrze kombinuje,ale ktos mi tu chyba nie wierzy w moja uczciwość
Ja tam się świetnie bawiłem,dużo nauczyłem a czy jestem 4 czy 14 to już nie istotne dla mnie.
hehehe, nie, znowu wyjdzie jak kiedyś z Gottim że niby w Forzie oszukuje
ale to była awantura
fajnie jakby były wszystkie czasy mierzone dokładnie dla tej samej trasy i tyle
każdy sam musi sobie odpowiedzieć czy jechał tak jak nakazywała trasa czy gdzieś przestrzelił
mnie to wali bo nie mam punktu odniesienia, jedyne z aparatem mogłem powalczyć Vlodarsky - Nie 08 Maj, 2011 Kiedy uzupełnicie czasy i co się stało w 106 Bad-iego ?? wywaliło wode z chłodnicy ?Rasputin - Nie 08 Maj, 2011 Nie wiem jak inni ale ja na dwóch przejazdach z LapTimerem miałem GoPro. Podczas jednego z nich miałem 2.22,01 gdzie mi raz trója nie weszła. Sądząc po tym wyniku tak i tak byłbym 4 ale dla niedowiarków jutro wrzucę(bo teraz jestem padnięty) film by mogli sprawdzić czy oszukiwałem
Peace PiTT - Nie 08 Maj, 2011 ja jedynie żałuję że się nie przejechałem z Tobą fiestą bo chyba musi dostarczać sporo wrażeń Stf - Nie 08 Maj, 2011
Rasputin napisał/a:
Nie wiem jak inni ale ja na dwóch przejazdach z LapTimerem miałem GoPro. Podczas jednego z nich miałem 2.22,01 gdzie mi raz trója nie weszła
poka onboarda i wsio będzie jasne. dla mnie ten gps rysując trasę z 15m od przebiegu drogi nie powienien być uwględniany - tyle.Gaydek - Nie 08 Maj, 2011 M - Pon 09 Maj, 2011
Stf napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Nie wiem jak inni ale ja na dwóch przejazdach z LapTimerem miałem GoPro. Podczas jednego z nich miałem 2.22,01 gdzie mi raz trója nie weszła
poka onboarda i wsio będzie jasne. dla mnie ten gps rysując trasę z 15m od przebiegu drogi nie powienien być uwględniany - tyle.
a ja uwazam ze jak najbardziej, rysowac to sobie moze jak chce, wazne sa bramki.pozatym to wizualizacja sie rozjezdza a nie pomiar co mam sprawdzone dokladnie wiec nie siejmy popeliny.Anonymous - Pon 09 Maj, 2011 Janusz mistrz Jakarti - Pon 09 Maj, 2011 heheheh,
no faktycznie ciezko uwierzyc, ze taki czas skreciles Rasputin ale jakos nie mam z tym problemu
zaluje tylko, ze z Toba nie pojechalem bo to jakis kosmos Mazda z Majkulem robila 2:24 wiec wszystko mozliwe.
moje czasy caly dzien byly takie same od 2:30 do 2:22. z Wroblem, z STFem, z Magdą i sam
miłego dnia Panowie - bylo kurfa mistrz anjas - Pon 09 Maj, 2011 jechałem za tą MX-5 raz i muszę przyznać, że dochodziłem ją jak zły. Myślę, że z 5-10 sekund na kółku a miałem wtedy 2.26... Ale może gośc leciał akurat lajtowe, choć nie wyglądało.
Stf napisał/a:
dla mnie ten gps rysując trasę z 15m od przebiegu drogi nie powienien być uwględniany - tyle.
z tego co widziałem było kilka prób z gps i równolegle ze stoperem. U mnie było idealnie, co do dziesiątej sekundy, a inni mówili, że u nich różnice było w okolicy 1/10 sekundy, więc moim zdaniem bardzo przyzwoicie to urządzenie działa.Lejek - Pon 09 Maj, 2011 U mnie 2:26 na R888 oraz 2:29 na (Przod T1R tył barum bravuris ) Co do Rasputina nie mam powodów by sądzi, że czas w fiescie nie realny bo jechałem za Nim na pełnej koorfie i nie mogłem Go dojechać. także musze się chyba jeszcze szkolić !!Michał - Pon 09 Maj, 2011
M napisał/a:
Stf napisał/a:
Rasputin napisał/a:
poka onboarda i wsio będzie jasne. dla mnie ten gps rysując trasę z 15m od przebiegu drogi nie powienien być uwględniany - tyle.
a ja uwazam ze jak najbardziej, rysowac to sobie moze jak chce, wazne sa bramki.pozatym to wizualizacja sie rozjezdza a nie pomiar co mam sprawdzone dokladnie wiec nie siejmy popeliny.
Jechałem z Andrzejem jego ferrari. W łapie miałem stoper, a na szybie był maćka gps. Generalnie, na stoperze wyszło 2:30.10 , a na macka gpsie 2:30:10 .... wiec chyba jest mega dokładnyJanusz - Pon 09 Maj, 2011 ja dojechałem jakoś, wyjazd 4 rano powrót 22;30 po drodze gościnne występy w Mysłowicach
generalnie jestem mega nie zadowolony bo była opcja na 2;15... w sumie to taki czas zapisał ten Mackowy sprzęt... niestety zwaliłem tam kilka pachołków bo złapałem trawnik tylnym kolem... w wyniku czego trochę inaczej pojechałem i nie mogę sobie uznac tego czasu... natomiast podejrzewam ze na tym całym skoszeniu słupków wiecej straciłem niż zyskałem ( zresztą ktoś ze mną wtedy jechał na prawym, ale nie pamiętam kto, bo co przejazd się goście zmieniali) a na następnym przejeździe kiedy chciałem strzelić czyste 2;15, jeden z moich dziesięcioletnich slicków postanowił sie ewakuować z pokładu
na seryjnej gumie z kilkoma błędami miałem 2;20 i można go jeszcze było poprawić ale już nie było czasu bo trza było jakąś czasówkę na slicku jeszcze zrobić.
Co do Rasputina to ja wierze w taki czas bo z tego co chłopaki mówiły to masakrycznie tym napinałeś... nie mniej jednak muszę przyznać ze albo ta fiesta jest jakaś niewiarygodnie sprawna, albo Ty bardzo się podciagnołes w ogarnianiu fury, ale ja zanotowałem spadek formy bo tu ta fiesta na seri gumie w sumie kręciłeś takie same czasy jak ja na seri gumie, a na zeszłorocznym radomiu który nie miał nawet chyba połowy dystansu trasy na Ułężu dostawałeś w swoim sporcie od mojego sporta chyba 2sek. wiec ta fiesta mimo ze nie wygląda i po mocy na to nie zanosi jest naprawdę skuteczna
ciekawe czy ktoś to w ogóle przeczyta Yarko - Pon 09 Maj, 2011 Stf, tak jak mówiłeś, slick to w ogóle inny wymiar, przejechałem się z Januszkiem na jego 10 letnich i to jest w ogóle bez jakiegokolwiek porównania do drogowej opony, nawet nowego semislicka