To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wakacje - Chorwacja

Chloru - Pią 20 Cze, 2014

Janusz, co jakiś czas myślę o kombi z dyszlem ale potem przypominam sobie, że jedno z niewielu nowych aut, które mi się podoba to Mazda 3 :faja:

Muszę chyba poczekać, aż pojawią się sztuki jednoroczne... religia i wonsz w kieszeni nie pozwala mi na zakup nowego auta :]

Kamill - Pią 20 Cze, 2014

Dla mnie pitta a6, nowy superb, czy e60 tylko i wyłącznie w kombi, bo w sedanie wyglądają jak kupa. Fajnie też mieć otwieraną tylną szybe żeby na codzień się użerać z wielką klapą.
BTW czy oprócz astry 3 jeszcze jakieś inne auta w kombi mają większy rozstaw osi ?

M - Wto 24 Cze, 2014

Powiem wam ze Zaton to straszna kupa, plaza z piaskiem z budowy, glosno, do 22:30 dyskoteka na basenie - halas w domku niczym koncert metalliki na bemowie. Naprawde za te $$$ to jest zadna rewelacja, straszne tlumy a tak naprawde nie ma co tam robic. Jutro uciekamy do Simuni, przyjechalismy tu na wycieczke a akurat wolny jest jeden domek przy brzegu :) Jest tu po prostu slicznie, cisza i malo ludzi. Niemcy nie laza nam po plecach, swietne jedzenie i piekna plaza. Polecam

Kamill - Wto 24 Cze, 2014

Czy sprawdziłeś pochodzenie również tego piasku ?
PieQt - Wto 24 Cze, 2014

Słyszałem, ze oceaniczny
kamil - Wto 24 Cze, 2014

za to obok na kocyku Polacy piwo ze sobą przywieźli z kraju i się właśnie rozkręcają ;D
anjas - Wto 24 Cze, 2014

O gustach się nie dyskutuje ale to, że w ogóle w Chorwacji jest piasek to dla mnie był duży +.
PieQt - Wto 24 Cze, 2014

anjas napisał/a:
O gustach się nie dyskutuje ale to, że w ogóle w Chorwacji jest Piasek to dla mnie był duży +.

A co, śpiewał Ci "Budzikom śmierć" co rano

P.s. Kamienne plaże sa bez sensu

Jak to bez sensu. Dobre są właśnie. Nie włazi ten piach wszędzie, nie kurzy się. Woda przejrzysta. Same plusy.
PieQt - Wto 24 Cze, 2014

No ja wole wodę przejrzysta i piach
kamil - Wto 24 Cze, 2014

a ja lubie jak plaże przecina rzeczka, która uchodzi do morza
anjas - Wto 24 Cze, 2014

a mnie się dodatkowo podoba jak koło tej rzeczki chodzą dobre dupy
kamil - Wto 24 Cze, 2014

no i nikt w około się nie opalał. Tylko ja, dupy i Anjas (ale z drugiej strony rzeczki)

Niewiele już takich miejsc zostało, musicie się spieszyć
M - Wto 24 Cze, 2014

A jak tam pogoda w warszawie? :rotfl: