To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

106 - Nie 17 Lis, 2013

za szybko, zawias nie wydal, blad na zapoznaniu?
Bad-i - Nie 17 Lis, 2013

rundi napisał/a:
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
cieszynka :jupi:

os1 i juz sie podzialo.. wyglada ze szeja, kubat, halicki - out . wow

To samo chcialem napisac, ktos cos wie?

Ja wiem tyle , że bolą mnie żebra :(
Wypadliśmy na podbiciu i poniosło nas bokiem a później już dachem na plac do miłych państwa. Auto dość solidnie poobijane :(

Dobrze ze nic Wam nie jest, podobno nie wygladalo to dobrze

qbus - Nie 17 Lis, 2013

A mi sie oesy strasznie nie podobaly, w wiekszosci to byly partie po ktorych trzeba jechac srodkiem i uwazac zeby czasem czegos nie urwac. Te z poprzedni edycji Cieszynki byly duzo, duzo lepsze. Zwlaszcza te w 2011 roku.

Mick wolne partie w waszym wykonaniu super, pewnie jeszcze brakuje szybkosci i pewnosci na szybkich ale wygladalo to fajnie.

Rajd w zasadzie rozsypal sie na 1 i 2 oesie, pozniej nie bylo juz co ogladac bo zaczela sie zachowawcza jazda i dowiezienie wynikow do mety.

Dla mnie kozakami tych zawodow byli Habaj, Cieślar, Gaś i Bugajski.

106 - Nie 17 Lis, 2013

rundi z czego w takim wypadku pokrywa sie szkody? :/

organizator chyba za nic nie odpowiada, zwykle OC pewnie nie dziala?

rajdowe, wlasna kieszen?

qbus - Nie 17 Lis, 2013

Teoretycznie powinno isc z ich OC (my z Klaudia placilismy tak za plot na Nadwislanskim)... jesli ich ubezpieczyciel nie zacznie mocno weszyc to nie powinno byc problemu... dobrze ze jestescie cali, to bylo napedzanie od oporu L max prosta i seria 2-3 szczytow z podbiciami do oporu?
rundi - Nie 17 Lis, 2013

106 napisał/a:
za szybko, zawias nie wydal, blad na zapoznaniu?

Na zapoznaniu jechaliśmy tam 35 km/h i wiedzieliśmy , że tam będzie partia MEGA PODBIJA no ale chcąc jechać po przyzwoity wynik trzeba było jechać jednak szybciej ;)
Podbiło nam tył na pierwszej hopce a wylądował na drugiej i zawias już nie miał szans :(

rundi - Nie 17 Lis, 2013

106 napisał/a:
rundi z czego w takim wypadku pokrywa sie szkody? :/

organizator chyba za nic nie odpowiada, zwykle OC pewnie nie dziala?

rajdowe, wlasna kieszen?

OC zawodnika - chyba , że nie można ustalić kto to był to wtedy z OC rajdu. Jak najbardziej zwykle OC.

zajcev_28 - Nie 17 Lis, 2013

http://kontakt24.tvn24.pl...ml?categoryId=0 ...

polecam popcorn i komentarze :)

106 - Nie 17 Lis, 2013

film z cieszynki. kolo 4:20 dzwon rundiego

rundi - Pon 18 Lis, 2013

zajcev_28 napisał/a:
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,dwa-auta-jadace-w-barborce-wjechaly-na-posesje-uszkodzily-samochody-wlasciciela,105949.html?categoryId=0 ...

polecam popcorn i komentarze :)

Hejterzy są wszędzie :( prawda jest taka , że nic nikomu się nie stało i szkody są tylko i wyłącznie materialne , które właściciel posesji będzie miał naprawione.
A TVN interesuje się rajdami tylko jak jest tam sensacja inaczej nie ma tam dla nich nic ciekawego :(

was79 - Pon 18 Lis, 2013

Cytat:
na tą samą posesję wpadło renault clio i zabrudziło kostkę brukową"

:rotfl:
ze strachu, ze się spyerdoliło

rallyfilip - Pon 18 Lis, 2013

Rundi Wielka szkoda, że nie wydało, myślałem zobaczyć pierwszy raz na żywo waszą 500 w akcji. Mam nadzieje, że uda wam się odbudować rajdówkę.

Brawa należą się na pewno Wróblowi, wsiadł do nowego dla siebie auta i zrobił wynik - jest driver. Lesiak też ładnie, wycisnął z Saxo co się dało. Jeszcze kilku zawodników jechało, reszta dowózka do mety.

Mick - Pon 18 Lis, 2013

qbus napisał/a:
A mi sie oesy strasznie nie podobaly, w wiekszosci to byly partie po ktorych trzeba jechac srodkiem i uwazac zeby czasem czegos nie urwac. Te z poprzedni edycji Cieszynki byly duzo, duzo lepsze. Zwlaszcza te w 2011 roku.

Mick wolne partie w waszym wykonaniu super, pewnie jeszcze brakuje szybkosci i pewnosci na szybkich ale wygladalo to fajnie.

Rajd w zasadzie rozsypal sie na 1 i 2 oesie, pozniej nie bylo juz co ogladac bo zaczela sie zachowawcza jazda i dowiezienie wynikow do mety.

Dla mnie kozakami tych zawodow byli Habaj, Cieślar, Gaś i Bugajski.

Dzięki Qba, szybkie partie bez zaufania do opon i zawieszenia. Troche za bardzo nam tył podbijało, sprężyna była za twarda. Ale fakt wolne partie fajnie przechodził :)

Jeszcze troche nauki jest, musimy opis troche podszliwować, bo ja nie byłem zadowolony z opisu.

Generalnie jest tak jak piszesz. mega wyryp z ciągłym uważnaiem, żeby czegoś nie urwać

Szkoda chłopaków z czuba, że tak poodpadali... Rundi współczuje tego dzwona.. wyglądał groźnie .

Siadly - Śro 20 Lis, 2013

Nie RPP, ale w temacie rajdowym. Ma ktoś na sobote pozyczyc elektrownei do clio2ph1? ;D Najlepiej z maską... Z Krk lub okolic.
qbus - Czw 21 Lis, 2013

Tam jest tak jasno jak w dzień, elektrownia sie nie przyda :)