M - Czw 23 Lip, 2009 Przywitali się? To paplać do innego tematu.Anonymous - Pon 27 Lip, 2009 Witam wszystkich miłośników motoryzacji
Po ostatnim spotkaniu na torze w Radomiu (dziękuje Anjasowi za zaproszenie) nie mogło być inaczej, więc jestem, pozdrawiam wszystkich uczestników tej sympatycznej imprezy
Michałbizon - Pon 27 Lip, 2009 witoj
to ty byles ta biala suzi, czy cos pomieszalem?anjas - Pon 27 Lip, 2009
bogucha napisał/a:
Witam wszystkich miłośników motoryzacji
Po ostatnim spotkaniu na torze w Radomiu (dziękuje Anjasowi za zaproszenie) nie mogło być inaczej, więc jestem, pozdrawiam wszystkich uczestników tej sympatycznej imprezy
Michał
ooo, cześć Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 bogucha byl z buta i mierzyl czasy na gorze
"jak dobrze widac caly tor"
powitac!!Mick - Pon 27 Lip, 2009 Witaj kolego Andrzeja z Brwinowa M - Pon 27 Lip, 2009 Witamy witamyCHRZANEK - Pon 27 Lip, 2009
Mick napisał/a:
Witaj kolego Andrzeja z Brwinowa
Bobrowinowa - naucz się czytać Cieciu.
Ja także witam strick - Pon 27 Lip, 2009 Witam
Juz wiesz jaki masz soft w telefonie? Jacek - Pon 27 Lip, 2009 bogucha, poupalałeś coś na zajawce po torze?
witam Anonymous - Pon 27 Lip, 2009 Witam ponownie i dziękuje Anjasowi za przywrócenie mnie do forum.anjas - Pon 27 Lip, 2009
alesi napisał/a:
Witam ponownie i dziękuje Anjasowi za przywrócenie mnie do forum.
ależ to nie ja... moja siła sprawcza nie sięga aż tak wysoko... Jakarti - Pon 27 Lip, 2009 Alesi -
aby uczestniczyc w zyciu forum - w tym korzystac z jego zasobow musisz.......
uczestniczyc w zyciu forum
powodzenia w budowie,
pzdr
witam Anonymous - Pon 27 Lip, 2009 Cześć, mam na imię Maciek i jestem z Warszawy. Na co dzień turlam się R5 1.4 ale chcę zaaplikować jej jakiś większy silnik zobaczymy na ile czasu i kasy starczy.
PozdroAnonymous - Pon 27 Lip, 2009 Nie mając dostępu do forum tylko do Ciebie znalazłem maila na http://www.hothatch.org/
To musiał być znak że tylko ten człowiek może pomóc